Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester City şi-a setat ţinta principală, după ce l-a cedat pe Kyle Walker la Bayern Munchen. Pe cine vrea să aducă Pep Guardiola

Manchester City şi-a setat ţinta principală, după ce l-a cedat pe Kyle Walker la Bayern Munchen. Pe cine vrea să aducă Pep Guardiola

Manchester City

Comentarii

Manchester City este hotărâtă să-l transfere pe Benjamin Pavard (27 de ani) de la Bayern Munchen, după ce bavarezii l-au luat pe Kyle Walker de la „cetăţeni”.

Benjamin Pavard, dorit de Pep Guardiola la Manchester City

După ce l-au cedat pe Kyle Walker la Bayern Munchen, „cetăţenii” s-au reorinetat şi vor să-l aducă pe Etihad pe Benjamin Pavard, jucător de bază chiar la bavarezi.

Campionul mondial din 2018 vrea o experientă nouă după ce a reuşit să câştige un nou titlu în Bundesliga. Mai mult decât atât, francezul şi-a pierdut locul de titular la bavarezi, motiv pentru care transferul în Premier League s-ar putea produce chiar în zilele următoare, după cum a confirmat celebrul jurnalist Fabrizio Romano.

  • 40 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Benjamin Pavard
  • Mateo Kovacic este singurul transfer realizat de Manchester City în această campanie de mercato

ULTIMA ORĂ | "Acord total!". Bayern transferă de la Manchester City! Campionul Europei a spus "da"

Bayern Munchen a ajuns la un "acord total" pentru transferul unui fotbalist campion al Europei cu Manchester City.
 
Manchester City a câştigat primul trofeu al Ligii Campionilor din palmares în finala de Istanbul cu Inter, dar poate rămâne fără unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din lot. Presa din Germania anunţat că Bayern l-a convins să spună "da" ofertei din partea campioanei Bundesligii.
 
Kyle Walker (33 de ani), fundaşul dreapta al lui Manchester City, are un "acord total" pentru transferul la Bayern Munchen. Jurnalistul Florian Plettenberg scrie despre faptul că Walker a spus "da" transferului în Germania şi că s-a înţeles cu şefii lui Bayern.
 
Bayern i-a propus lui Kyle Walker un contract până în 2025, pe două sezoane, plus încă un an opţional! Acum, şefii lui Bayern vor trebui să obţină acceptul lui Manchester City pentru transferul lui Kyle Walker, iar cele două cluburi trebuie să se înţeleagă asupra sumei de transfer.
 
Kyle Walker a jucat 39 de meciuri (2.764 de minute) în toate competiţiile sezonului trecut la Manchester City, timp în care a pasat decisiv o dată, dar a câştigat trei trofee: Premier League, Cupa Angliei şi Liga Campionilor!

Afla mai multe despre: manchester citypep guardiolabenjamin pavardbayern munchen 

viewscnt
Articole similare