Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester City vs. Chelsea şi Tottenham vs. Arsenal sunt meciurile Etapei a 22-a din Premier League

Manchester City vs. Chelsea şi Tottenham vs. Arsenal sunt meciurile Etapei a 22-a din Premier Leaguegalerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

După meciurile din primele două zile ale anului, Premier League a luat o scurtă pauză, timp în care în Anglia au fost programate semifinalele EFL Cup şi meciurile din FA Cup. Vineri, 14 ianuarie, campionatul britanic se reia cu meciuri contând pentru etapa a 22-a.

Programul etapei 22 din Premier League:

  • Brighton vs. Crystal Palace  - vineri, 14 ianuarie 2022, ora 22:00
  • Manchester City vs. Chelsea  -  sâmbătă, 15 ianuarie, ora 14:30
  • Burnley vs. Leicester – sâmbătă, 15 ianuarie, ora 17.00
  • Newcastle vs. Watford - sâmbătă, 15 ianuarie, ora 17.00
  • Norwich vs. Everton - sâmbătă, 15 ianuarie, ora 17.00
  • Wolves vs. Southampton - sâmbătă, 15 ianuarie, ora 17.00
  • Aston Villa vs. Manchester United - sâmbătă, 15 ianuarie, ora 19:30
  • Liverpool vs. Brentford – duminică, 16 ianuarie, ora 16.00
  • West Ham vs. Leeds - duminică, 16 ianuarie, ora 16.00
  • Tottenham vs. Arsenal Londra - duminică, 16 ianuarie, ora 18:30

Manchester City s-a desprins în fruntea clasamentului

Formaţia pregătită de Pep Guardiola a înregistrat 11 victorii consecutive în Premier League. Acestea i-au permis să ia un avans de 10 şi, respectiv, 11 puncte faţă de principalele contracandidate, Chelsea Londra şi Liverpool. După 21 de meciuri „cetăţenii” au adunat 53 de puncte, în timp ce Chelsea are 43 de puncte, iar Liverpool a strâns 42 de puncte în 20 de meciuri (are o restanţă cu Leeds).

Chelsea şi Liverpool nu au gestionat bine meciurile de la cumpăna dintre ani şi, în timp ce City a luat 6 puncte, Chelsea a adunat doar 2, iar Liverpool unul singur. Totuşi, echipa antrenată de Jurgen Klopp pare a fi singura care are puterea pentru a pune presiune pe actuala campioană. Cu o victorie în restanţa cu Leeds, „cormoranii” s-ar apropia la doar 8 puncte. Situaţia este destul de dificilă în condiţiile în care în multe dintre meciurile din ianuarie ei nu se vor putea baza pe Mohamed Salah şi Sadio Mane, principalii marcatori. Aceştia participă cu echipele naţionale la Cupa Naţiunilor din Africa.

În oferta de pariuri online antepost Premier League de la 888sport, Liverpool are a doua şansă în campionat, cu o cotă 10.00. Cota este una interesantă în condiţiile în care băieţii lui Klopp au arătat că pot să practice un fotbal spectaculos şi, în acelaşi timp, eficient. Însă, pentru a avea vreo şansă, „cormoranii” trebuie să aştepte paşii greşiţi ai liderului.

Meciurile din etapa a 22-a din Premier League se anunţă foarte interesante deoarece vor influenţa clasamentul, atât în partea superioară, cât şi în zona roşie.  Pentru prima dată, profitând de jocul rezultatelor, Newcastle, noua forţă financiară din PremierLeague, are şansa să părăsească locurile care duc în Championship, dacă va câştiga cu Watford, una dintre contracandidate, iar Burnley va pierde cu Leicester. Situaţia este şi mai interesantă în fruntea clasamentului.

Manchester City o poate scoate pe Chelsea din disputa pentru titlu

Manchester City este într-o formă deosebită, dovadă fiind cele 14 victorii din ultimele 15 meciuri oficiale ale campioanei în exerciţiu. Îngrijorător pentru adversare este faptul că actuala echipă a lui Guardiola nu îşi bazează victoriile pe exuberanţa ofensivă, ci afişează un fotbal calculat în care victoriile vin firesc, ca urmare a superiorităţii în toate compartimentele.

În această rundă, sâmbătă, 15 ianuarie, de la ora 14:30, „cetăţenii” vor primi vizita echipei de pe locul al doilea, Chelsea Londra. Meciul este extrem de important pentru fotbaliştii antrenaţi de Thomas Tuchel. Cu o victorie, ei ar putea reintra în lupta pentru titlu, dar, în cazul unui eşec, se vor îndepărta decisiv de acest obiectiv. Ultimele două meciuri au fost extrem de echilibrate, cu foarte puţine goluri: 1-0 pentru City în campionat şi 1-0 pentru Chelsea în finala Champions League.

Având în vedere importanţa, meciul din weekend se îndreaptă în aceeaşi direcţie. Cu o Chelsea care va încerca să nu rişte foarte mult şi o echipă a lui City care nu are motive să rişte, cel mai probabil nu vom vedea multe goluri. Tot la 888sport putem profita de cota 2.05 pentru selecţia sub 2,5 goluri în acest meci de 5 stele.

Tottenham vs. Arsenal Londra, duel extrem de interesant în epilogul etapei

Ultimul meci al etapei se va desfăşura, duminică, 16 ianuarie, de la ora 18:30, la Londra, unde Tottenham va primi vizita lui Arsenal. După un început ezitant, cele două formaţii şi-au regăsit ritmul, iar acum sunt implicate în lupta pentru locurile eligibile pentru competiţiile europene. Arsenal este pe poziţia a 5-a cu 35 de puncte, în timp ce Tottenham este pe 6 cu 33 de puncte. Avantajul pare a fi de partea celor de la Tottenham care au 3 meciuri restanţă, în timp ce adversarii au doar o restanţă.

Aparent în luptă pentru locul de Europa League, cele două vizează, cu siguranţă, poziţia a 4-a în clasament care să le permită participarea în Champions League. Ne aşteptăm ca ambele echipe să marcheze în acest meci în condiţiile în care au făcut acest lucru în ultimele 7, respectiv, 8 meciuri din competiţie.

Pentru această partidă, amatorii de pariuri pot lua în calcul selecţia de la 888sport „Ambele echipe vor înscrie şi Total goluri peste 2,5”, selecţie din secţiunea Match Combos creditată cu o cotă excelentă, 2.15. Cum ambele echipe au nevoie de toate cele 3 puncte, pronosticul este unul cu şanse mari de reuşită.

Cotele 888sport afişate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: pariuri 

viewscnt
Articole similare