Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United a anunţat încetarea contractului de sponsorizare cu compania aeriană rusă Aeroflot, după ce Ucraina a fost invadată

Manchester United a anunţat încetarea contractului de sponsorizare cu compania aeriană rusă Aeroflot, după ce Ucraina a fost invadată

Manchester United

Comentarii

Ca reacţie la invazia Ucrainei de către Rusia, Manchester United a anunţat încetarea contractului cu compania rusă Aeroflot.

Manchester United a anunţat vineri că a "revocat” contractul de sponsorizare cu compania aeriană rusă Aeroflot, în urma invadării Ucrainei de către trupele ruse.

"În lumina evenimentelor din Ucraina, am retras drepturile de sponsorizare ale Aeroflot”, a declarat clubul englez într-un comunicat.

Joi, guvernul britanic a impus un set de sancţiuni Moscovei, inclusiv interzicerea companiei aeriene în spaţiul aerian britanic. Moscova a interzis apoi intrarea în spaţiul său aerian tuturor aeronavelor legate de Marea Britanie, inclusiv zborurile de tranzit. "Împărtăşim preocupările fanilor noştri din întreaga lume şi trimitem toate gândurile noastre bune  celor afectaţi”, a continuat Manchester United.

Aeroflot era sponsor oficial al clubului Manchester United din 2013.

Afla mai multe despre: united-rusia-ucraina 

viewscnt
Articole similare