You are here:

Manchester United are pregătit un înlocuitor pentru Jose Mourinho

Manchester United are pregătit un înlocuitor pentru Jose Mourinho
Comentarii

Trei trofee în primii doi ani şi un al treilea sezon la dispoziţie pentru a face din nou din Manchester United campioana Angliei. Jose Mourinho pare însă tot mai nemulţumit pe Old Trafford, iar "diavolii" au deja un nume pregătit pentru a-l înlocui din vară pe tehnicianul portughez.

Jose Mourinho şi Ed Woodward nu sunt în cele mai bune relaţii, iar presa britanică scrie ca nu este deloc exclus ca tehnicianul portughez să plece de pe Old Trafford după al treilea său an.

Portughezul pare decis să încerce să câştige în acest an titlul în Anglia, dar este tot mai nemulţumit de atitudinea conducerii clubului vis-a-vis de transferuri. Mourinho a propus o listă de 5 jucători oficialilor lui Man United dar, după spusele sale, niciunul nu a ajuns încă la echipa sa.

În plus, în ultimele săptâmâni, reproşurile sale s-au înmulţit, totul culiminând cu faptul că The Special One a mărturisit că echipa sa nu poate fi gata de noul sezon, când pregătirea de vară se face fără 8-10 jucători importanţi care nu s-au alăturat încă lotului după turneul final.

The Sun scrie că United vrea să fie pregătită în cazul în care Jose Mourinho va părăsi echipa în timpul sezonului sau după al treilea său an şi ar fi contactat deja un nume important din fotbalul internaţional. Este vorba despre Zinedine Zidane, fostul antrenor de la Real Madrid, triplu câştigător al Ligii Campionilor cu gruparea blanco. Chiar dacă probabil este pentru moment o speculaţie de presă, varianta numirii lui Zidane pe viitor în locul lui Mourinho apare şi în postările de pe Twitter ale câtorva jurnalişti importanţi din Marea Britanie.

Afla mai multe despre: premier leaguemourinhomanchester united 

viewscnt
Articole similare