Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United dă lovitura! ”Diavolii roşii” îl împrumută pe Gareth Bale

Manchester United dă lovitura! ”Diavolii roşii” îl împrumută pe Gareth Bale

Manchester United

Comentarii

Manchester United îl va împrumuta pe Gareth Bale (31 de ani) de la Real Madrid. ”Diavolii roşii” vor beneficia de serviciile starului galez începând cu sezonul curent.

Oficialii lui United s-a reorientat după ce au văzut că achiziţionarea lui Jadon Sancho de la Borussia Dortmund a devenit improbabilă. Informaţia a fost dezvăluită de publicaţia britanică The Times.

Mutarea se realizează în condiţiile în care relaţia lui Gareth Bale cu Zinedine Zidane, antrenorul Realului, a devenit extrem de tensionată. ”11-le” de pe Bernabeu a prins doar 1.260 de minute în sezonul trecut, trecându-şi în cont trei goluri şi două pase decisive.

”N-am decât 31 de ani, mă simt încă în mare formă şi am multe de oferit. Ca să fiu sincer, clubul face ca toate lucrurile să devină dificile. Aştept o soluţie până la finele acestui mercato.”, a conluzionat Bale referitor la situaţia sa de la Real Madrid.

105 goluri şi 68 de pase decisive a reuşit Bale, în tricoul ”Los Blancos”, în 251 de apariţii. Galezul are cucerite cu Real, printre altele, patru Ligi ale Campionilor, două La Liga, trei Supercupe ale Europei şi patru Campionate Mondiale ale Cluburilor.

 

Afla mai multe despre: gareth balereal madridmanchester united 

viewscnt
Articole similare