Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United e disperată. Ofertă-monstru: 130 de milioane de euro pentru starul din LaLiga

Manchester United e disperată. Ofertă-monstru: 130 de milioane de euro pentru starul din LaLiga

Manchester United

Comentarii

Manchester United a făcut o ofertă de 130 de milioane de euro pentru transferul lui Joao (22 de ani) de la Atletico Madrid, refuzată de fosta campioană a Spaniei.

Erik ten Hag nu e mulţumit de lotul pe care-l are la dispoziţie şi îşi doreşte, pe lângă un mijlocaş central, transferul unui atacant de calitate. Joao Felix este alesul lui Ten Hag, dar Atletico Madrid a refuzat o ofertă importantă pe care clubul din Anglia a trimis-o.

Manchester United e disperată. Ofertă-monstru: 130 de milioane de euro pentru starul din LaLiga

Spaniolii de la AS anunţă, miercuri, că Manchester United united a trimis o ofertă oficială pentru transferul lui Joao Felix de la Atletico Madrid. Echipa lui Diego Simeone a refuzat, însă, propunerea englezilor, care depăşeşte suma pe care Atletico a plătit-o în 2019 pentru a-l lua pe portughez de la Benfica.

Acum trei ani, Atletico Madrid a cheltuit numai puţin de 127 de milioane de euro pentru transferul lui Joao Felix, clauza de reziliere a contractului portughezului cu "vulturii" lusitani.

Potrivit sursei citate, Atletico Madrid a refuzat şi le-a transmis celor de la Manchester United că, dacă-l vor pe Felix, trebuie să achite clauza de reziliere a contractului: 350 de milioane de euro!

Joao Felix a dat trei pase de gol în meciul de debut al lui Atletico Madrid în noul sezon din LaLiga, 3-0 cu Getafe.

Per total, din 2019 până în prezent, Joao Felix a strâns 112 meciuri, 29 de goluri şi 18 pase decisive, iar la capitolul trofee a câştigat titlul cu Atletico în 2021.

  • 70 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Joao Felix în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: manchester unitedofertajoao felixtransferatletico madrid 

viewscnt
Articole similare