Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United l-a exclus din lot pe Antony, după ce brazilianul a fost acuzat de agresiune fizică repetată

Manchester United l-a exclus din lot pe Antony, după ce brazilianul a fost acuzat de agresiune fizică repetată

Premier League

Comentarii

Brazilianul Antony (23 de ani) primeşte lovitură după lovitură: după ce a fost suspendat nelimitat din naţionala Braziliei, fotbalistul a fost ”sărit din schemă” şi de către clubul său, Manchester United.

Antony, cumpărat de Manchester United de la Ajax, în ianuarie 2022, pentru 95.000.000 de euro, este anchetat pentru violenţă domestică.

Manchester United l-a exclus din lot pe Antony

Brazilianul a fost acuzat de către fosta sa iubită, Gabriela Cavalin (22 de ani), pentru agresiune fizică repetată, dar şi de alte două femei cu care fotbalistul s-ar fi întâlnit recent.

Antony a negat aceste fapte pe reţelele de socializare, dar reacţiile au venit repede. Atacantul a fost suspendat din selecţionata Braziliei, iar duminică a exclus, pentru o perioadă nedeterminată, de clubul pentru care evoluează, Manchester United.

Manchester United a luat cunoştinţă acuzaţiile ce îi sunt aduse lui Antony. Jucătorii care nu au participat la meciurile internaţionale vor reveni luni la antrenamente.

Cu toate acestea, s-a convenit ca Antony să-şi amâne întoarcerea până la rezolvarea problemei.

Clubul nostru a condamnat întotdeauna actele de violenţă şi abuz. Ştim ce impact au aceste acuzaţii asupra celor care au supravieţuit abuzurilor”, a anunţat clubul din United, pe site-ul oficial.

  • 60.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Antony, conform transfermarkt.de.

Antony a adunat la Manchester United, până în acest moment - 48 de partide, 8 goluri şi 3 pase decisive.

Afla mai multe despre: antonymanchester unitedbrazilia 

viewscnt
Articole similare