adplus-dvertising
You are here:

Manchester United nu se mai opreşte! Acord pentru transferul lui Raphael Varane de la Real Madrid

Manchester United nu se mai opreşte! Acord pentru transferul lui Raphael Varane de la Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Presa spaniolă anunţă că Manchester United este aproape să-l transfere şi pe Raphael Varane de la Real Madrid.

Varane la Manchester United? Discuţiile dintre cluburi sunt avansate

După Jadon Sancho, Manchester United este aproape să-l transfere şi pe Raphael Varane de la Real Madrid.

Potrivit cotidianului madrilen ABC, Manchester United este aproape de un acord cu Real Madrid pentru transferul lui Raphael Varane, unul dintre cei mai bine cotaţi fundaşi ai momentului.

Sursa citată anunţă că Varane nu vrea să-şi prelungească înţelegerea cu Real Madrid şi caută o nouă experienţă. United îi oferă 5 ani de contract şi un salariu de 12 milioane de euro pe an. O ofertă mult mai bună decât cea făcută de Real Madrid, care îi oferea patru ani de contract şi un salariu de 7 milioane de euro.

ABC susţine că discuţiile dintre cluburi sunt avansate. United oferă 45 de milioane de euro pentru un fotbalist care va intra în ultimul an de contract. Real Madrid aşteaptă o ofertă de 55 de milioane de euro plus 5 milioane în bonusuri de performanţă.

 

 

Se pare că Los Blancos nu vor căuta un înlocuitor pentru Varane. După ce l-a pierdut pe Sergio Ramos, gruparea blanco este aproape să-l piardă şi pe Varane, dar va miza pe promovarea unui jucător tânăr. Fie că este vorba despre Jesus Vallejo, fie că este vorba despre Victor Chust.

viewscnt
Articole similare