Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United, ofertă fabuloasă pentru un atacant letal. Erik ten Hag l-a cerut!

Manchester United, ofertă fabuloasă pentru un atacant letal. Erik ten Hag l-a cerut!

Manchester United

Comentarii

Erik ten Hag, noul antrenor de la Manchester United, a stabilit numele atacantului pe care "Diavolii" îl vor oferta pentru a pune umărul la reconstrucţia clubului. Darwin Nunez (22 de ani), atacantul Benficăi, este dorit pe Old Trafford, dar există concurenţă pentru serviciile vârfului de atac din Uruguay.

Manchester United, ofertă fabuloasă pentru un atacant letal. Erik ten Hag l-a cerut!

Manchester United va intra într-o nouă eră odată cu venirea lui Erik ten Hag ca antrenor, boardul "Diavolilor" promiţându-i acestuia libertate în ceea ce priveşte transferurilor şi un buget cu care să-şi îndeplinească "dorinţele". Presa din Anglia a aflat numele atacantului pe care Ten Hag îl vrea.

Potrivit The Mirror, sursă citată de site-ul fichajes.net, Darwin Nunez este ţinta principală a lui Manchester United pentru postul de atacant central. Darwin Nunez este în mare formă la Benfica şi înscrie pe bandă rulantă, astfel că a atras atenţia cluburilor mari.

Barcelona s-a interesat şi ea, la un moment dat, de posibilitatea transferului lui Darwin Nunez. De asemenea, Atletico Madrid îl vrea pe Nunez. Sursa citată scrie că Manchester United scrie că Manchester United oferă 70 de milioane de euro pentru serviciile lui Darin Nunez, atacant comparat cu Luis Suarez şi Edinson Cavani

Darwin Nunez a marcat 34 de goluri şi a livrat patru pase de gol în 41 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon cu Benfica.

  • 40 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Darwin Nunez în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: darwin nuneztransfermanchester unitedoferta 

viewscnt
Articole similare