Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United plănuieşte să achite un munte de bani pentru un fotbalist lipsit de cifre. Suma e ameţitoare

Manchester United plănuieşte să achite un munte de bani pentru un fotbalist lipsit de cifre. Suma e ameţitoare

Manchester United

Comentarii

Manchester United pregăteşte o mutare interesantă pentru vara lui 2020. "Diavolii roşii" îl au pe radar pe James Maddison (23 de ani), internaţional englez care joacă la Leicester City, surpriza acestei prime jumătaţi a sezonului din Premier League!

Clubul de pe Old Trafford e în căutări pentru a reveni în topul fotbalului mondial. De la plecarea lui Sir Alex Ferguson, trupa din Manchester şi-a pierdut din strălucire deşi a cheltuit mulţi bani pe transferuri precum Paul Pogba sau Harry Maguire. Acum, Solskjaer l-a ochit pe James Maddison (23 de ani), un fotbalist ale căruie cifre nu-l indică drept omul cu care United să iasă din criză.

Maddison, care a jucat în vară contra României la Euro 2019 de tineret, a marcat cinci goluri şi a oferit trei pase de gol în 17 meciuri jucate la Leicester în acest sezon, în Premier League. "Vulpile" l-au cumpărat pe Maddison cu 25 de milioane de euro pe Maddison, de la Norwich, în vara lui 2018, iar acum îl pot vinde cu aproape 90 de milioane de euro. Cel puţin atât susţin cei de la Daily Star că intenţionează să achite echipa de pe Old Trafford în schimbul mijlocaşului.

În toate competiţiile, Maddison a marcat de opt ori şi a livrat trei pase de gol în 20 de meciuri jucate.

  • 60 de milioane de euro este cota de piaţă a lui James Maddison, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: manchester unitedjames madissontransfer 

viewscnt
Articole similare