Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United, pregătită să îi dea o lovitură Barcelonei. Englezii vor să transfere un star de pe Camp Nou

Manchester United, pregătită să îi dea o lovitură Barcelonei. Englezii vor să transfere un star de pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Manchester United este gata să spargă banca pentru un tânăr star de la Barcelona.

Gavi a devenit la doar 17 ani un jucător influent la Barcelona şi naţionala Spaniei, dar fotbalistul ar putea pleca de pe Camp Nou. Mijlocaşul are o clauză de reziliere în valoare de 50 de milioane de euro, iar contractul lui cu gruparea catalană expiră în 2023. Şefii clubului vor să îi ofere o nouă înţelegere, cu o clauză de reziliere mult mai mare. 

Acum, presa a scris despre mai multe echipe care ar dori să îl transfere pe Gavi. Unde dintre ele este Manchester United, care îl vede pe spaniol înlocuitorul perfect pentru Paul Pogba, potrivit Todofichajes.

La doar 17 ani, Gavi are o cotă de piaţă în valoare de 25 de milioane de euro. El va intra în acestă vară în ultimul an de contract, iar dacă nu va dori prelungirea înţelegerii, ar putea să fie o şansă bună pentru Barcelona de a obţine o sumă importantă de bani în schimbul lui. 

În acest sezon, Gavi a strâns 20 de meciuri pentru echipa pregătită de Xavi.

4 fotbalişti importanţi, OUT de la Barcelona

Potrivit jurnalistului Gerard Romero, Xavi e gata să se disponibilizeze de Frenkie de Jong, Marc-Andre ter Stegen şi Sergino Dest, dar şi de Samuel Umtiti. Sursa citată scrie că Barcelona solicită 80 de milioane de euro pentru De Jong, 40 pentru Ter Stegen şi 30 pentru Dest. În ceea ce-l priveşte, Samuel Umtiti era oricum ieşit din calcule şi nu a jucat nici măcar un minut în acest sezon.

Afla mai multe despre: barcelona-united-gavi 

viewscnt
Articole similare