You are here:

Manchester United – Tottenham | Cele mai bune cote la Betano

Manchester United – Tottenham | Cele mai bune cote la Betano

Pariuri sportive

Comentarii

Derby-ul de pe Old Trafford o prinde pe Manchester United într-o situaţie complicată. Olandezul Erik Ten Haag are zilele numărate pe banca ”diavolilor”, iar orice alt rezultat în afara victoriei i-ar putea fi fatal. Şi Tottenham are un debut de sezon sub aşteptări în Premier League.

Manchester United şi Tottenham sunt la egalitate de puncte în clasament. În cinci etape, au strâns fiecare câte şapte puncte, mult sub aşteptările fanilor şi investitorilor. United a dezamăgit şi în Europa League. A făcut egal (1-1) cu Twente chiar în faţa propriilor suporteri.

În schimb, Tottenham a debutat cu dreptul. A fost 3-0 cu azerii de la Qarabag, meci în care Spurs au evoluat în zece oameni încă din minutul 8, după eliminarea lui Drăguşin. Acea gafă îl poate costa scump pe cel mai bune cotat fundaş român.

Drăguşin are şanse mici să mai prindă primul ”11” în campionat, acolo unde Romero şi Van der Ven par ”bătuţi în cuie”. În sezonul trecut, United n-a reuşit să câştige niciun meci cu Tottenham.

La Manchester a fost 2-2, iar la Londra a câştigat echipa lui Postecoglu cu 2-0. Şi acum avem toate argumentele pentru un derby echilibrat. La Betano, puteţi obţine o cotă generoasă prin Bet Builder: X la pauză, 1X la final şi sub 4.5 goluri este o combinaţie cu cota 3.85.

Echipe probabile:

  • Manchester United: Onana; Mazraoui, De Ligt, Martinez, Dalot; Eriksen, Mainoo; Diallo, Fernandes, Garnacho; Zirkzee
  • Tottenham: Vicario; Porro, Romero, Van der Ven, Udogie; Kulusevski, Bentancur, Maddison; Johnson, Solanke, Son

Afla mai multe despre: unitedtottenham 

viewscnt
Articole similare