Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United transferă de la rivală. Salariul stelar propus vedetei pentru a "trăda"

Manchester United transferă de la rivală. Salariul stelar propus vedetei pentru a "trăda"

Manchester United

Comentarii

Antonio Rudiger (28 de ani) termină contractul cu Chelsea în vara lui 2022 şi poate negocia cu origine doreşte pentru a se transfera. Manchester United, rivala lui Chelsea din Premier League, îl vrea pe fundaşul german şi e gata să-l convingă să semneze cu un salariu foarte mare.

Manchester United transferă de la rivală. Salariul stelar propus vedetei pentru a "trăda"

Manchester United trece prin momente grele în acest sezon de Premier League şi pare că nu îşi revine, astfel că şefii "Diavolilor" caută soluţii pentru a ieşi din criză. Echipa trebuie întărită, iar un campion al Europei e pe lista echipei de pe Old Trafford.

Site-ul fichajes.net scrie că Manchester United e gata să-i satisfacă pretenţiile financiare lui Antonio Rudiger pentru a-l tranfera pe fundaşul din Germania. "Salariu multimilionar", scrie sursa citată despre propunerea lui Manchester United pentru jucător. 14 milioane de euro pe an este salariul propus de Manchester United lui Antonio Rudiger.

Antonio Rudiger, care a devenit unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din lume în mandatul lui Thomas Tuchel la Chelsea, a avut oferte şi de la Real Madrid, PSG sau Barcelona. Totuşi, niciunul dintre aceste cluburi nu a dorit să se ridice la nivelul pretenţiilor salariale ale fotbalistului.

Antonio Rudiger a jucat 33 de meciuri în toate competiţiile acestui sezon la Chelsea, timp în care a marcat de trei ori şi a livrat patru pase de gol.

  • 35 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Antonio Rudiger în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: manchester unitedtransferchelseaantonio rudigeroferta 

viewscnt
Articole similare