Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United vrea să plătească un munte de bani pentru a-l înlocui pe Mourinho cu Pochettino

Manchester United vrea să plătească un munte de bani pentru a-l înlocui pe Mourinho cu Pochettino

Premier League

Comentarii

Manchester United este gata să îi plătească lui Jose Mourinho compensaţii contractuale în valoare de 40 de milioane de lire pentru a-l aduce pe Pochettino pe Old Trafford.

Oficialii lui Manchester United au decis că actualul antrenor al lui Tottenham, Mauricio Pochettino (46 de ani) , este singurul candidat care îl poate înlocui pe Jose Mourinho (55 de ani) vara viitoare. Clubul din Manchester este gata să îi plătească portughezului o clauză de 40 de milioane de lire. Englezii se luptă cu Real Madrid pentru serviciile tehnicianului argentinian.

2014 este anul în care Pochettino a preluat-o pe Tottenham

Mauricio este hotărât să o conducă în continuare pe Spurs pe noul stadion. A semnat vara trecută un contract valabil 5 ani, în valoare de 8 milioane de lire/sezon. Mai mult, el i-a refuzat pe cei de la United în 2016, când ”diavolii” l-au concediat pe Louis van Gaal. Cu toate acestea, nu toate lucrurile merg perfect la clubul londonez. Pochettino nu este mulţumit de investiţiile care se fac la club, fiind singura formaţie care nu a transferat vreun jucător în vară.

În Premier League, Manchester United ocupă locul 8, la 18 puncte în spatele liderului Manchester City şi s-a calificat cu emoţii în optimile Uefa Champions League, trecând la limită, scor 1-0, de Young Boys.

Afla mai multe despre: manchester unitedjose mourinhopochettinoold traffordmauricioreal madridspursdiavoliimanchester cityuefa champions leaguepremier leagueyoung boys 

viewscnt
Articole similare