Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mangia, nervos după 1-3 cu Lepizig: "Fotbalul românesc e inferior celui german! Final!" De ce mai speră totuşi la calificare

Mangia, nervos după 1-3 cu Lepizig: "Fotbalul românesc e inferior celui german! Final!" De ce mai speră totuşi la calificare
Comentarii

CS U Craiova a fost învinsă de Lepzig, scor 1-3, în manşa tur a turului trei preliminar din Europa League, la capătul unui meci dominat clar de germani.

Totuşi, golul marcat la ultima fază de croatul Ivan Martic îi face pe olteni să vizeze la o calificare. Tehnicianul Devis Mangia nu exclude această variantă, dar atenţionează că elevii săi ar avea nevoie de un meci perfect.

Mangia s-a enervat în momentul în care jurnaliştii români prezenţi la conferinţa de presă au adus în discuţie date statistice din meci, net favoriabile gazdelor.

"Ştiam de la început că ne aşteaptă o partidă dificilă. Am încercat să fim concentraţi şi atenţi şi puţin mai agresivi. Am reuşit acest lucru în general, dar mai puţin în anumite momente.

Cred că orice este posibil în viaţă. Poate nu a fost întâmplător că am înscris la ultima fază a întâlnirii.

Ştiu (n.r.care sunt cifrele)! Dar fotbalul românesc e inferior fotbalului german! (n.r. bate din palme nervos) Asta e toată povestea! Trebuie să înţelegem. Dacă vă aşteptaţi să venim în Germania să dominăm, aveaţi aşteptări prea mari. Asta e realitatea.

Ca să câştigi într-o astfel de partidă trebuie să joci perfect. Noi am pierdut primind două goluri din faze fixe.

Repet! (n.r. oftează prelung) Cred că aceasta e diferenţa între cele două echipe.

Repet! Dacă ne gândim să dominăm un meci cu o astfel de echipă, e foarte complicat. Dacă vom face un meci perfect putem câştiga. Există această posibilitate, dar realizaţi că este o diferenţă de nivel. Iar adversarul de anul trecut, din Europa League (n.r. AC Milan), nu a fost superior celui din acest an
", a declarat Mangia.


Formaţia Universitatea Craiova a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 3-1, de echipa RB Leipzig, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa. Pe final, partida s-a disputat pe o ploaie torenţială.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Konate ’25, Cunha ’77 şi Poulsen ’87. Pentru Universitatea Craiova a înscris Martici, în minutul 90+4.

1-0: Konate a deschis scorul cu o lovitură cu capul, după un corner

2-0: Cunha a înscris din şase metri, după o centrare a lui Poulsen.

3-0: Poulsen a reluat în plasă mingea respinsă în faţă de Pigliacelli, după o lovitură liberă.

3-1: Martici a stabilit scorul final cu un şut de la aproximativ două metri.

RB Leipzig: Mvogo - Klostermann, Konate, Orban (Forsberg ’61), Saracchi - Kampl, Ilsanker, Demme, Bruma (Sabitzer ’62) – Augustin (Poulsen ’75), Matheus Cunha. Antrenor: Ralf Rangnick.

Universitatea Craiova: Pigliacelli - Donkor, Kelici, Tiago Ferreira (Fedele ’79), Briceag - Martici, Mateiu, Cicâldău - Bancu, Mitriţă (Markovici ’85), Mihăilă (Baicu ’27). Antrenor: Devis Mangia.

Meciul a fost arbitrat de polonezul Pawel Gil.

Partida retur se va disputa joia viitoare, de la ora 19.30, la Craiova.

Dacă va elimina formaţia RB Leipzig în turul al treilea preliminar al Ligii Europa, CSU Craiova va evolua cu învingătoarea din dubla manşă dintre Zoria Luhansk (Ucraina) şi Sporting Braga (Portugalia), în play-off-ul competiţiei.

Primul meci va avea loc la 23 august, în deplasare, iar returul la 30 august, la Craiova.

Afla mai multe despre: mangialeipzigdeclaratia 

viewscnt
Articole similare