Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manny Pacquiao revine în ring! Când va avea loc meciul

Manny Pacquiao revine în ring! Când va avea loc meciul

Box

Comentarii

Legendă a boxului mondial, Manny Pacquiao şi-a anunţat miercuri revenirea în ring, pentru o luptă cu francezul Jaber Zayani.

Manny Pacquiao revine în ring! Când va avea loc meciul

Manny Pacquiao (43 de ani), care s-a retras din activitatea competiţională în urmă cu un an, a semnat un contract pentru un meci împotriva boxerului francez Jaber Zayani, neînvins în cariera profesionistă.

Meciul va avea opt runde şi se va disputa în capitala Arabiei Saudite, Riyadh, pe Stadionul King Fahd, la o dată din februarie 2023 care urmează a fi stabilită.

Boxerul filipinez Manny Pacquiao a fost de opt ori campion mondial, la şase categorii diferite.

Pacquiao şi-a încheiat cariera de 26 de ani după ce a pierdut la puncte în faţa cubanezului Yordenis Ugas, în august 2021. După ce a devenit senator în 2016, sportivul a candidat pentru preşedinţia Filipinelor în acest an, dar nu a fost ales.

Pacquiao se alătură listei numelor mari din box care, după ce s-au retras, s-au aventurat în circuitul meciurilor demonstrative. Floyd Mayweather, care s-a autointitulat „pionier al meciurilor demonstrative”, l-a dominat pe influencerul Logan Paul într-o luptă anul trecut şi a trecut de japonezul Tenshin Nasukawa, luptător de kickboxing, în decembrie 2018.

Mayweather, fostul rival al lui Pacquiao, se va întâlni cu starul japonez al artelor marţiale mixte Mikuru Asakura, într-un meci la sfârşitul acestei luni.

Afla mai multe despre: manny pacquiao-box-jaber zayani 

viewscnt
Articole similare