Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Maradona, discurs foarte dur după ce Argentina a eliminată de la Cupa Mondială: ”Încă de la antrenamente, a fost 'cronica unei morţi anunţate!'”

Maradona, discurs foarte dur după ce Argentina a eliminată de la Cupa Mondială: ”Încă de la antrenamente, a fost 'cronica unei morţi anunţate!'”

Cupa Mondială

Comentarii

Diego Maradona a avut un discurs tăios după ce Argentina a fost eliminată de Franţa de la Cupa Mondială. Legendarul fotbalist spune că Jorge Sampaoli a greşit echipa de start, dar şi tactica.

Argentina a fost eliminată de Franţa din optimile Cupei Mondiale, după ce a pierdut cu 4-3. Jocul făcut de sud-americani a fost însă mult mai slab faţă de ceea ce arată scorul. Maradona critică alegerile făcute de Sampaoli şi spune că Argentina n-ar fi trebuit să atace cu Di Maria, Messi şi Pavon, în condiţiile în care pe bancă erau nume precum Dybala, Aguero şi Higuain:

”Îmi pare rău pentru încă o Cupă Mondială la care Argentina nu reuşeşte să aibă consistenţă. Dar încă de la antrenament, de la plecarea din Moscova, era cunoscut faptul că Pavon, Messi şi Di Maria erau cei ce trebuie să atace apărarea franceză şi eu cred că ei nu ştiu prea multe despre acea zonă, nu ştiu foarte multe despre careu sau despre cum să împingă un fundaş central. Da, ei ştiu să construiască jocul, dar nu sunt atacanţi. Cred că am venit mai mult ca la cinema, deoarece am venit să vedem ”Cronica unei morţi anunţate”. Şi este adevărat, pentru că Argentina făcut greşeala să atace Franţa şi a lăsat în urmă mult spaţiu pentru Mbappe”, a declarat Maradona.

Cel mai mare fotbalist din istoria Argentinei a fost întrebat şi despre prestaţia lui Leo Messi. Maradona susţine că Messi a fost izolat şi n-a putut să-şi facă jocul obişnuit: ”Am văzut un Leo mult prea singur, foarte departe de poartă. Am zis că dacă va juca număr 1, trebuie să vină să-şi ia baloane, să coboare facă jocul, să ducă mingea spre poartă, dar mi se pare că vorbim mai mult despre o iluzie pură decât despre Messi”.

Afla mai multe despre: diego maradonaargentinafrantacupa mondiala 

viewscnt
Articole similare