Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marc Marquez revine pe pistă după accidentul suferit la finalul lunii octombrie

Marc Marquez revine pe pistă după accidentul suferit la finalul lunii octombrie

Moto

Comentarii

Pilotul de MotoGP Marc Marquez (Honda) a obţinut permisiunea medicilor pentru a participa la primele sesiuni de teste din această iarnă, de la Sepang (Malaezia), programate la 5 şi 6 februarie, informează lequipe.fr.

Spaniolul a ratat ultimele două etape din sezonul trecut, după ce a suferit, la finalul lunii octombrie, o comoţie cerebrală în urma unui accident la un antrenament off-road.

El şi-a reluat deja antrenamentele, la mijlocul lunii ianuarie, mai întâi la ghidonul unei motociclete de motocros şi apoi cu o versiune de şosea a motocicletei sale de MotoGP, pe circuitul de la Portimao din Portugalia.

Marc Marquez revine pe pistă după accidentul suferit la finalul lunii octombrie

"Confirmăm că pilotul echipei Repsol Honda va începe pre-sezonul 2022 cu primele teste oficiale din MotoGP, care vor avea loc la Sepang şi apoi la Mandalika, în Indonezia, săptămâna următoare.

Luni, 24 ianuarie, Marquez a fost supus unui alt control medical care a confirmat că tratamentul conservator a avut succes şi că pilotul este apt să piloteze o motocicletă de MotoGP”, a precizat echipa sa într-un comunicat.

În vârstă de 28 de ani, Marquez, de şase ori campion mondial la MotoGP, a ratat sezonul 2020 după ce a căzut în prima etapă şi a suferit o fractură de humerus drept, la 19 iulie 2020. De atunci, el a fost operat de trei ori şi cu greu a revenit la forma care l-a consacrat.

Pilotul spaniol a intrat în competiţie abia în etapa a treia a ediţiei 2021 a CM de MotoGP, a câştigat, la 20 iunie 2021, MP al Germaniei, primul său succes după 17 luni, şi a devenit, în ultimele patru curse dinaintea ultimului accident, protagonistul din trecut, cu un loc 2, un loc 4 şi două victorii consecutive, la Austin şi la Misano.

Afla mai multe despre: motogp- marc marquez -honda 

viewscnt
Articole similare