Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marc Overmars a suferit un preinfarct! Fostul internaţional olandez a fost spitalizat

Marc Overmars a suferit un preinfarct! Fostul internaţional olandez a fost spitalizat
Comentarii

Fostul internaţional olandez Marc Overmars, în prezent director sportiv la Royal Antwerp, a fost spitalizat, vineri, după ce a suferit un preinfarct, a anunţat clubul belgian.

Fostul internaţional olandez Marc Overmars, în prezent director sportiv la Royal Antwerp, a fost spitalizat, după un preinfarct

”Marc Overmars, directorul sportiv de la RAFC, s-a simţit rău aseară şi a fost internat la spital cu un preinfarct. Marc este bine, dar va trebui să ia lucrurile mai uşor pentru un timp. Marc şi familia lui se concentrează pe recuperarea lui şi nu doresc să comenteze mai mult. RAFC îi urează lui Marc însănătoşire grabnică!”, a precizat clubul belgian.

În vârstă de 49 de ani, Overmars este director sportiv la Royal Antwerp din martie.

La începutul lunii februarie, Marc Overmars a demisionat din funcţia de director de fotbal al clubului Ajax Amsterdam, după ce a fost acuzat că a trimis mesaje nepotrivite angajatelor grupării.

Overmars a cerut iertare, prin intermediul site-ului oficial al Ajax, recunoscând că a avut un comportament inacceptabil.

Fostul internaţional olandez, 86 de selecţii, a evoluat la Ajax din 1992 până în 1997, înainte de a juca la Arsenal şi apoi la Barcelona. El era în conducerea clubului Ajax din 2012.

Afla mai multe despre: marc overmars-ajax-belgia 

viewscnt
Articole similare