Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marca aruncă BOMBA: ”Neymar a cerut transferul la Real”. Ronaldo şi-a dat acordul!

Marca aruncă BOMBA: ”Neymar a cerut transferul la Real”. Ronaldo şi-a dat acordul!galerie foto

Real Madrid

Comentarii

Prima pagină din prestigiosul cotidian spaniol Marca conţine o informaţie bombă: Neymar a cerut transferul la Real Madrid!

 Brazilianul vrea să joace altături de Cristiano Ronaldo. Şi pentru asta nu vrea să mai aştepte până în vara lui 2019. Neymar doreşte ca mutarea să se facă în această vară.

Nu va fi uşor însă de realizat această operaţiune. Pentru că în contractul cu PSG nu există nici o clauză de reziliere, aşa cum a profitat gruparea franceză de existenţa clauzei la Barcelona. Asta înseamnă faptul că acele 222 de milioane de euro plătite de PSG Barcelonei nu vor fi suficiente pentru ca şeicii din Qatar să accepte plecarea lui Neymar la Madrid.

Cristiano Ronaldo şi-a dat OK-ul pentru mutare, fiind încântat să joacă alături de Neymar. Ajuns la 33 de ani, lusitanul îi va preda în foarte scurt timp ştafeta lui Neymar, iar brazilianul va deveni ”viora întâi” a madrilenilor. Neymar şi-a dorit acest lucru la Bacelona, însă ar fi stat mult timp în umbra lui Messi, acesta fiind şi motivul pentru care a ales PSG.

Afla mai multe despre: ronaldoneymarreal madridpsgtransfer 

viewscnt
Articole similare