Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Marca”, după ce Andrei Raţiu l-a anihilat pe Vinicius Junior: ”Remarcabil!”

”Marca”, după ce Andrei Raţiu l-a anihilat pe Vinicius Junior: ”Remarcabil!”

Fotbal

Comentarii

Fundaşul dreapta român Andrei Raţiu (25 de ani) a debutat, duminică, în La Liga, în partida pe care echipa sa, Rayo Vallecano, a terminat-o la egalitate, scor 0-0, pe Santiago Bernabeu, contra celor de la Real Madrid.

Andrei Raţiu a avut un adversar direct de clasă mondială - pe brazilianul Vinicius Junior - însă nu a arătat teamă niciun moment. S-a luat la întrecere cu superstarul sud-american şi a câştigat majoritatea duelurilor, fiind una dintre surprizele plăcute ale partidei.

  • 1.500.000 de euro este cota de piaţă a lui Andrei Raţiu, conform transfermarkt.de.

Andrei Raţiu, lăudat de spaniolii de la ”Marca”

Andrei Raţiu a fost transferat de către Rayo Vallecano în această vară, în schimbul a 500.000 de euro, de la Huesca.

  • În schimb, Villarreal, club care deţinea 50% din drepturile federative ale jucătorului, îşi va menţine partea în continuare, în speranţa că fotbalistul român va deveni un jucător important în La Liga.

Cu toate acestea, Andrei Raţiu a bifat prima prezenţă în campionat abia acum, la meciul cu Real Madrid, din etapa a 12-a, după ce titularul de drept, albanezul Ivan Balliu, a devenit indisponibil.

Cotidianul spaniol ”Marca” a vorbit la superlativ despre debutul lui Andrei Raţiu în La Liga, însă rămâne de văzut ce se va întâmpla cu internaţionalul român după ce Balliu va fi din nou apt de joc.

Să debutezi în La Liga şi să-l ai în faţa ochilor pe Vinicius este o provocare uriaşă. Dar cum a rezolvat Raţiu problema este de remarcat.

Remarcabil! Fundaşul român a avut una dintre acele nopţi pe care o va păstra pentru totdeauna în memorie.

A reuşit să-l blocheze pe brazilian, iar imaginea de ansamblu a fost sprintul câştigat împotriva brazilianului, în teren deschis.

Raţiu a fost cel mai rapid jucător din liga secundă sezonul trecut, la Huesca, iar acum şi-a dezlănţuit întregul potenţial pe Santiago Bernabeu”, au notat spaniolii de la Marca.

Afla mai multe despre: real madrid - vallecanoandrei ratiumarcavinicius 

viewscnt
Articole similare