Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marcel Popescu debordează de optimism: "Vă spun un singur lucru, dacă trecem de Leipzig, suntem în grupe"

Marcel Popescu debordează de optimism: "Vă spun un singur lucru, dacă trecem de Leipzig, suntem în grupe"
Comentarii

Preşedintele Universităţii Craiova, Marcel Popescu, consideră că dacă echipa sa va trece de RB Leipzig, în turul al treilea al Europa League, va reuşi apoi să treacă şi de play-off şi să acceadă în grupele competiţiei.

"Vă spun un singur lucru: dacă am trecut de Red Bull, suntem în grupe. La fel cum cred că şi FCSB şi Cluj, cu excepţia poate Hajduk Split, au meci mai uşor în play-off decât în turul trei preliminar", a declarat Marcel Popescu, la plecarea în Germania.

Oficialul Craiovei a punctat că are încredere în echipa sa: "Cine nu crede, n-are nicio şansă. Cine nu speră, n-are nicio şansă. Mergem să jucăm, să arătăm că putem şi la nivel foarte mare chiar, cu echipe care au o cotă internaţională extrem de înaltă. Să jucăm... Vedem ce va ieşi. Vrem şi noi să profităm de şansă şi, de ce nu, de a fi buturuga mică în această ediţie de Europa League".

Meciul tur dintre RB Leipzig şi U Craiova se va disputa joi, de la 19:30, în Germania. Returul va avea loc pe 16 august, în Bănie.

Dacă va elimina formaţia RB Leipzig în turul al treilea preliminar al Ligii Europa, Craiova va evolua cu învingătoarea din dubla manşă dintre Zoria Luhansk (Ucraina) şi Sporting Braga (Portugalia), în play-off-ul competiţiei.

Afla mai multe despre: craiovaleipzigeuropa league 

viewscnt
Articole similare