Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marcel Răducanu a rămas impresionat de un jucător de la FCSB: ”E în formă bună!” | EXCLUSIV

Marcel Răducanu a rămas impresionat de un jucător de la FCSB: ”E în formă bună!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Marcel Răducanu aprobă începutul bun de sezon al lui Florinel Coman.

Marcel Răducanu a rămas impresionat de un jucător de la FCSB: ”E în formă bună!” | EXCLUSIV 

După două partide consecutive cu gol marcat şi un assist la golul lui David Miculescu în meciul cu FCU Craiova 1948, Florinel Coman a avut un start perfect de sezon.

Extrema stângă a celor de la FCSB s-a remarcat şi în faţa lui Marcel Răducanu, fostul internaţional român şi jucător la Borussia Dortmund a avut multe de spus despre Coman.

"Am înţeles că în astea două meciuri a jucat foarte bine, că e în formă bună. Să joace, să ajute echipa şi dacă speră să iasă undeva pe-afară prin aceste meciuri bune pe care le face şi la echipa naţională să joace şi atunci poate are o şansă să iasă şi el afară să joace într-un campionat mai bun." a declarat Marcel Răducanu pentru Orange Sport. 

"Tot aşa, prin Italia ar putea să joace, are viteză, are tehnică bună. Dar nu poţi compara niciodată. La noi joacă, la nivelul care e acolo sigur că e cel mai bun. Dar dacă iese afară într-un campionat ca Italia sau Spania. Şi Germania, dar în Germania nu ştiu dacă poate să facă faţă, poate în liga a doua, dar e altceva, se joacă altceva.

Cu jucători mai puternici, mai atletici, fotbalişti adică. Acolo e cel mai bun pentru că e nivelul scăzut al fotbalului românesc. Eu m-aş bucura din inimă pentru el, să facă pasul cândva ca tot se chinuie săracul de câţiva ani să iasă afară. Când avea 20 de ani trebuia să-l vândă." a mai declarat fostul internaţional român.

Ştire scrisă de: Cristian Năstase

Afla mai multe despre: marcel răducanuflorinel comanliga ifcsb 

viewscnt
Articole similare