You are here:

Marcel Răducanu nu crede că există o favorită în finala Champions League: ”Spaniolii sunt mai experimentaţi, dar şansele sunt egale” | EXCLUSIV

Marcel Răducanu nu crede că există o favorită în finala Champions League: ”Spaniolii sunt mai experimentaţi, dar şansele sunt egale” | EXCLUSIV
Comentarii

Real Madrid şi Borussia Dortmund se întâlnesc în finala Ligii Campionilor, unul dintre cele mai aşteptate evenimente sportive din 2024.

Nemţii au ajuns surprinzător în ultimul act al competiţiei, deşi mulţi specialişti credeau că vor părăsi ”masa bogaţilor” încă din grupele, acolo unde au dat piept cu PSG, AC Milan şi Newcastle. 

BVB a reuşit un parcurs fabulos în fazele eliminatorii şi le-a trimis acasă, rând pe rând, pe PSV, Atletico de Madrid şi PSG.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Singurul român care a jucat pentru Borussia Dortmund se aşteaptă la o finală echilibrată: ”Sunt şanse egale”

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Orange Sport, Marcel Răducanu a prefaţat finala Ligii Campionilor şi este de părere că Real Madrid are un singur atu faţă de Borussia Dortmund, şi anume experienţa finalelor.

Dortmund a jucat ultima dată finala Champions League în urmă cu 11 ani, În acest interval, Real Madrid a cucerit trofeul de cinci ori.

”Eu cred ca nu se aştepta nimeni la finala asta când ne gândim la ce grupă au avut, criminală. Uite că (n.r. Borussia Dortmund) i-au cam bătut pe toţi  Ar fi extraordinar pentru regiunea noastră să câştige Liga Campionilor.

Sunt mai experimentaţi spaniolii, au echipă cu jucători valoroşi care au jucat de mai multe ori in finala Ligii Campionilor.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Trebuie să joace curajos, că e doar un meci, e finală, trebuie să ajungi să dai gol, nu?  Eu zic că şansele sunt egale”, a spus Marcel Răducanu, pentru Orange Sport.

Borussia Dortmund a evoluat pentru Borussia Dortmund între 1982 şi 1988, perioadă în care a marcat 31 de goluri în 163 de meciuri. 

Afla mai multe despre: marcel răducanudortmundreal madrid 

viewscnt
Articole similare

Au mai rămas

Vezi trailerul