Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marcel Răducanu nu s-a ferit de cuvinte: "Pe partea lui a fost deranj!". Tricolorul depăşit la meciul cu Belgia

Marcel Răducanu nu s-a ferit de cuvinte: "Pe partea lui a fost deranj!". Tricolorul depăşit la meciul cu Belgia

Echipa națională

Comentarii

Marcel Răducanu, fost mare internaţional român, a fost la meciul Belgia - România 2-0 şi a tras concluziile, la finalul partidei de la EURO 2024.

Fostul fotbalist nu s-a ferit de cuvinte şi a indicat tricolorul care a fost depăşit de situaţie la meciul cu Belgia, înfrângerea din al doilea meci al grupei E de la Campionatul European. Este vorba despre Nicuşor Bancu, singura soluţie viabilă pentru echipa naţională pe postul de fundaş stânga.

Concluzia lui Marcel Răducanu: "Pe partea lui Bancu a fost deranj!"

Răducanu s-a declarat "puţin dezamăgit" de rezultatul meciului dintre România şi Belgia, dar şi de felul în care tricolorii au jucat. Totuşi, diferenţa de valoare a fost una mare, vizibilă pe teren.

Fostul jucător al Borussiei Dortmund a spus că belgienii au simţit imediat slăbiciunea României pe partea stângă şi "au jucat mai mult acolo".

"Sunt puţin dezamăgit, cred că şi colegii mei, Puiu Iordănescu şi Mircea Lucescu, care au stat lângă mine şi ceilalţi foşti fotbalişti. Cred că suntem toţi dezamăgiţi pentru felul în care am jucat, am luat gol repede. Am fost timoraţi, pe partea stângă, partea lui Bancu, în prima repriză a fost deranj mare.

Belgienii au simţit imediat şi au jucat mai mult acolo în prima repriză. În repriza a doua, s-au mutat pe cealaltă parte. Am uitat să ţinem de minge, cum am făcut-o cu Ucraina, asta a fost problema mare. La mijloc am pierdut aproape toate duelurile. Valoarea belgienilor s-a văzut imediat.

Cu toate astea, am avut ocazia să dăm gol în prima repriză, cu capul. În repriza a doua, la 1-0, ai ocazia să dai gol, aveai două opţiuni şi nu dai gol. Atunci, nu trebuie să te superi dacă pierzi meciul ăsta cu 2-0. Dacă meciul ăsta se termina 5-1, 5-2, cred că nu se supăra nimeni", a declarat Marcel Răducanu, conform sport.ro.

Belgia - România s-a terminat 2-0, goluri Youri Tielemans şi Kevin De Bruyne.

Afla mai multe despre: marcel raducanuromaniabelgianicusor bancueuro 2024 

viewscnt
Articole similare