Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marcel Răducanu, şocat de situaţia în care a ajuns Dinamo! ”Nici la liga a patra nu se întâmplă aşa ceva!”

Marcel Răducanu, şocat de situaţia în care a ajuns Dinamo! ”Nici la liga a patra nu se întâmplă aşa ceva!”
Comentarii

Dinamo a fost învinsă de Sepsi cu 1-4 şi a ajuns la 11 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1.

Echipa din Ştefan cel Mare este pe penultimul loc în clasamentul Ligii 1, iar în următoarea etapă va juca cu liderul clasamentului, CFR Cluj. Fostul jucător de la Steaua, Marcel Răducanu, a fost şocat de situaţia în care a ajuns Dinamo. De asemenea, el a spus că nici la un club de Liga 4 din Germania nu ar exista situaţia din Ştefan cel Mare. 

 ”Nici la liga a patra nu se întâmplă aşa ceva!”

”La Dinamo e rău de tot! Să ajungi într-o situaţie atât de rea, fără bani, fără jucători… Ar fi chiar mare păcat să retrogradeze Dinamo sau să se desfiinţeze. E dureros când auzi că se întâmplă aşa ceva la un club precum Dinamo. Steaua, Dinamo sunt cluburile de top din România. Cum să se întâmple aşa ceva în Germania? E imposibil! Nici la liga a patra nu se întâmplă aşa ceva!

Dinamo a ajuns într-un punct extrem de delicat şi greu. Sper să vină cineva să ajute clubul, să ia jucători şi să o ia de la capăt să ajungă acolo unde trebuie. Dinamo e o echipă mare şi îmi aduc aminte ce meciuri făceam când erau acele cuplaje. Erau nişte meciuri incredibile şi au avut mereu o academie puternică la copii şi juniori.

Ce să joci când tot timpul sunt numai scandaluri şi critici? Dar ei sunt profesionişti şi trebuie să joace în orice condiţii. Pentru asta sunt plătiţi. Nu vreau să spun mai multe pentru că eu sunt în Germania şi nu ştiu exact ce se întâmplă la Dinamo. E greu când iei 11 goluri de la Craiova şi FCSB, dar când în club e tot timpul tensiune şi nu se înţeleg, nu e niciodată linişte”, a spus Marcel Răducanu, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: dinamo-liga 1-marcel răducanu 

viewscnt
Articole similare