Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marcelo a făcut marele anunţ: "Neymar va juca la Real Madrid! Cristiano nu e patronul clubului"

Marcelo a făcut marele anunţ: "Neymar va juca la Real Madrid! Cristiano nu e patronul clubului"

Real Madrid

Comentarii

Fundaşul stânga al echipei Real Madrid, Marcelo, a declarat că Neymar este bine-venit pe Santiago Bernabeu, atunci când a fost întrebat dacă transferul atacantului brazilian depinde de plecarea lui Cristiano Ronaldo. El a precizat că este sigur că Neymar va ajunge, în cele din urmă, la Real Madrid.

"Cristiano Ronaldo nu este patronul lui Real Madrid. Dacă Ronaldo este acolo, de ce nu ar putea veni şi Neymar? Neymar va avea mereu uşile deschise la Real Madrid. Realul caută mereu cei mai buni fotbalişti. Într-o zi, Neymar va juca la Real Madrid", a declarat Marcelo, într-o conferinţă de presă, conform Marca.

"Neymar îl va egala pe Cristiano"

Apoi, Marcelo a continuat să-l laude pe coechipierul său din naţionala Braziliei, după ce a fost întrebat despre cine va câştiga viitorul Balon de Aur.

"Pentru mine, în acest moment, Cristiano Ronaldo este cel mai bun şi, cu siguranţă, Neymar va fi egalul lui Cristiano", a adăugat al doilea căpitan al Realului.

În vârstă de 26 de ani, Neymar joacă la Paris Saint-Germain din vara anului 2017, atunci când a devenit cel mai scump fotbalist din istorie în urma transferului de la Barcelona, pentru 222 de milioane de euro. 28 de goluri a înscris Neymar pentru echipa pariziană, dar a fost nevoit să-şi încheie prematur sezonul, din cauza unei accidentări. Totuşi, presa internaţională susţine că brazilianul nu se simte bine la Paris şi că şi-ar dori să plece la Real Madrid.

Afla mai multe despre: neymarmarceloreal madrid 

viewscnt
Articole similare