Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marcelo Bielsa, pregătit să revină pe banca unei echipe importante din LaLiga! Antrenorul confirmă: "Aş fi bucuros să mă alătur"

Marcelo Bielsa, pregătit să revină pe banca unei echipe importante din LaLiga! Antrenorul confirmă: "Aş fi bucuros să mă alătur"
Comentarii

Inaki Arechabaleta, candidat la preşedinţia clubului Athletic Bilbao, a anunţat, luni, că îl va numi pe Marcelo Bielsa pe banca echipei care nu are antrenor după plecarea lui Marcelino. Alegerile au loc vineri. scrie lequipe.fr.

Marcelo Bielsa ar putea reveni la Athletic Bilbao

Fostul antrenor de la Olympique Marseille şi Leeds a vorbit în cadrul acestei prezentări şi s-a declarat încântat de proiect: "I-am spus lui Arechabaleta că cel mai bun lucru a fost ca Marcelino să continue pentru că are loc să crească. Până la urmă, după decizia lui Marcelino, am început să mă gândesc să-i dau un răspuns pozitiv. 

Calitatea acestei echipe este comparabilă cu ce a a fost acum zece ani. Aş fi bucuros să mă alătur unui grup care poate încerca să aibă o versiune de nivel similar cu cel din 2011-2013", a spus Bielsa.

Tehnicianul argentinian a condus deja echipa între 2011 şi 2013. A dus clubul în finala Ligii Europa în 2012, dar a pierdut cu Atlético de Madrid..

Afla mai multe despre: marcelo bielsa 

viewscnt
Articole similare