Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marcelo, omul responsabil de ofensivă la Real: "Poate că sunt geloşi pentru că nu ştiu să joace fotbal"

Marcelo, omul responsabil de ofensivă la Real: "Poate că sunt geloşi pentru că nu ştiu să joace fotbal"

Real Madrid

Comentarii

Marcelo a revenit la meciul cu Levante, după ce a absentat trei partide consecutive din cauza unei accidentări. Chiar dacă Realul a înregistrat o nouă înfrângere, fundaşul brazilian s-a aflat pe lista marcatorilor. La fel s-a întâmplat şi la meciul cu Plzen, de marţi, când Real a învins cu 2-0.

Fundaşul brazilian nu este responsabil cu ofensiva doar pe terenul de fotbal, ci şi în afara lui. După meci, Marcelo a ieşit la atac, iar ţinta lui au fost jurnaliştii care au criticat echipa lui Lopetegui pentru cele cinci meciuri fără victorie. 

"Este greu când nu câştigi, dar se vorbeşte o criză de parcă se doreşte răul echipei. Toţi jurnaliştii vor să ne rănească, poate că sunt geloşi pentru că nu ştiu să joace fotbal", a declarat Marcelo, potrivit site-ului Marca.

Brazilianul a fost schimbat în finalul partidei cu Plzen, dar şi-a asigurat fanii că este într-o stare bună de sănătate. Rămâne de văzut dacă Marcelo va juca în El Clasico. Barcelona - Real Madrid este duminică, de la ora 17:15, în direct la Telekom Sport 1. 

Afla mai multe despre: marceloreal madrid 

viewscnt
Articole similare