Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marcelo pleacă după 14 ani de la Real Madrid. Ar fi ajuns deja la o înţelegere cu noua sa echipă

Marcelo pleacă după 14 ani de la Real Madrid. Ar fi ajuns deja la o înţelegere cu noua sa echipă

Real Madrid

Comentarii

Marcelo pleacă de la Real Madrid, unde a jucat nu mai puţin de 14 ani şi unde a câştigat numeroase trofee.

Se încheie încă o epocă la Real Madrid. Marcelo, unul dintre cei mai buni fundaşi stânga din istoria clubului, pleacă după 14 ani.

Contractul jucătorului brazilian expiră la finalul acestui sezon şi nu există vreo şansă să fie semnată vreo prelungire. Presa din Brazilia scrie că Marceloa şi-ar fi găsit deja o nouă echipă.

Marcelo pleacă după 14 ani de la Real Madrid. Unde ar urma să joace în continuare

În vârstă de 33 de ani, Marcelo a jucat pentru doar două cluburi în întreaga sa carieră: Fluminese şi Real Madrid. Fundaşul brazilian a ajuns în Europa în ianuarie 2007, când echipa de pe Bernabeu a plătit 6,5 milioane de euro.

A fost unul dintre cele mai inspirate transferuri făcute de Real Madrid în ultimii 20 de ani. Marcelo s-a impus şi a devenit în timp unul dintre cei mai buni jucători din istoria clubului.

În cei 14 ani petrecuţi pe Santiago Bernabeu, Marcelo şi-a trecut în palmares nu mai puţin de 22 de trofee, printre care 4 Champions League şi 5 titluri în Spania. Marcelo a fost jucător de bază în ”echipa de aur” a lui Real Madrid, cu Cristiano Ronaldo în rol de dirijor.

Din păcate pentru el, în ultimii 2-3 şi-a pierdut treptat postul de titular. În acest sezon are doar 140 de minute jucate, distribuite în 5 partide, dintre care două au fost în grupele Ligii Campionilor.

Potrivit El Mundo Deportivo, care citează publicaţia Ole, Marcelo şi-a găsit deja echipă. Fundaşul de 33 de ani ar fi ajuns la un acord cu cei de la Fluminense, echipă care l-a lansat în fotbalul mare.

Transferul ar urma să se realizeze în vară, când Marcelo devine liber de contract.

Afla mai multe despre: marcelo 

viewscnt
Articole similare