Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marco Asensio, pe făraş la Real Madrid. Cât trebuie să plătească orice echipă vrea să-l ia de pe "Bernabeu"

Marco Asensio, pe făraş la Real Madrid. Cât trebuie să plătească orice echipă vrea să-l ia de pe "Bernabeu"

Real Madrid

Comentarii

Marco Asensio (25 de ani) poate pleca de la Real Madrid în perioada de transferuri din iarnă. Realul i-a stabilit preţul lui Asensio.

Marco Asensio, pe făraş la Real Madrid. I-a fost stabilit preţul

Asensio nu e un om de bază în mandatul lui Carlo Ancelotti, care consideră că alţi fotbalişti sunt înaintea sa pentru un loc de titular în echipa Realului. Site-ul fichajes.net scrie că Ancelotti nu contează pe Asensio, iar în birourile de pe "Santiago Bernabeu" i-a fost stabilit preţul pentru vânzare.

Sursa citată scrie că Real Madrid solicită 40 de milioane de euro în schimbul lui Marco Asensio, fotbalist crescut la Mallorca şi ajuns pe "Santiago Bernabeu" în vara lui 2015. Vara trecută, Arsenal a oferit aproximativ 40 de milioane de euro, însă Realul a refuzat să-l vândă pe jucător. Hazard, Rodrygo şi Vincius sunt jucătorii concurenţi pe post cu Asensio.

Marco Asensio a strâns 200 de meciuri la Real Madrid, în toate competiţiile, timp în care a marcat de 40 de ori şi a livrat 22 de pase de gol.

  • 35 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Marco Asensio în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: marco asensioreal madridprettransferplecare 

viewscnt
Articole similare