You are here:

Marea dezamăgire a lui Ion Crăciunescu, ajuns la 73 de ani: „Mă aşteptam la mai mult de la aceşti oameni!” | EXCLUSIV

Marea dezamăgire a lui Ion Crăciunescu, ajuns la 73 de ani: „Mă aşteptam la mai mult de la aceşti oameni!” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Ion Crăciunescu a dezvăluit că a fost dezamăgit de mai mulţi oameni pe parcursul vieţii sale.

Ion Crăciunescu a vorbit despre oamenii care l-au dezamăgit

Fostul mare arbitru a povestit că a rămas cu mulţi prieteni din lumea fotbalului, dar, de asemenea, şi cu multe dezamăgiri. De altfel, Ion Crăciunescu este convins că în afara de familie, toţi ceilalţi oameni trebuie priviţi cu o doză de rezervă.

„(n.r. Aţi rămas cu mulţi prieteni din lumea fotbalului?) Am rămas, da, şi cu mulţi prieteni, dar şi cu multe dezamăgiri. Viaţa este aşa. Sunt unii oameni de la care mă aşteptam la mai mult.

După părerea mea, persoane sfinte sunt părinţii, care nu trebuie judecaţi niciodată, copiii de asemenea. Ei sunt persoane sfinte, cei care sunt aproape de tine. În rest, trebuie să ai rezerve în privinţa oamenilor”, a spus Ion Crăciunescu, la Eurocast.

Ion Crăciunescu: "Rapid era echipa de suflet a tatălui meu"

Ion Crăciunescu, fostul arbitru FIFA care a fost la "centru" într-o finală a Cupei Campionilor Europeni, a povestit un episod în care a fost implicat şi fostul patron al celor de la Rapid Bucureşti, George Copos. Fostul arbitru a vorbit despre felul în care Copos a reuşit să-şi ridice afacerile, cât şi despre tatăl său, care a susţinut clubul Rapid.

"Parcă da (n.r. - aprobator atunci când a fost întrebat despre oferta de la Rapid). Rapid era echipa de suflet a tatălui meu, tata a fost CFR-ist, mecanic de locomotivă. Când eram mici, îl simţeam, ascultam la radio şi tata era cu Rapid. Era greu să negociezi cu Copos. Ştii cum era? Te ducea de aici la Moscova, te întorcea, te ducea şi iar te întorcea de nici nu simţeai că ai fost. 

L-am admirat, că a venit şi a luat-o de la zero în Bucureşti. A venit şi era nimeni. Când a plecat în afacere a venit şi a luat-o de la zero, a venit singur şi a pornit cu doamna", a declarat Ion Crăciunescu, la Eurocast 2024, pe canalul de YouTube al Orange Sport.  

Afla mai multe despre: ion craciunescuarbitrajinterviu 

viewscnt
Articole similare