Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marea dorinţă a lui Gigi Becali înainte de partida cu Universitatea Craiova: ”Trebuie neapărat să îl batem pe nenea Mihai!”

Marea dorinţă a lui Gigi Becali înainte de partida cu Universitatea Craiova: ”Trebuie neapărat să îl batem pe nenea Mihai!”

FCSB

Comentarii

Universitatea Craiova şi FCSB vor juca, duminică, de la ora 21:30, iar partida va putea fi urmărită în direct pe OrangeSport 1 şi în format video-text, pe orangesport.ro.

FCSB îşi caută în continuare drumul în Liga 1. Dică a venit la FCSB şi a calificat echipa în grupele Conference League. Totuşi, echipa bucureşteană nu îşi găseşte forma în Liga 1. FCSB pierde puncte cu echipe mai slab cotate şi nu poate lega victorii. 

În partea opusă este o situaţie asemănătoare. Rădoi a fost adus la Craiova şi a fost aproape să califice echipa în Conference League. Totuşi, el nu a reuşit această performanţă. În campionat, nici Craiova nu se regăseşte. Oltenii nu pot lega victorii şi pierd cu echipele mai slab cotate. 

Becali a vorbit înainte de meciul oltenilor. Patronul FCSB este conştient că echipa lui are nevoie de puncte şi este decis să îi administreze o înfrângere rivalului său, Mihai Rotaru. 

”Trebuie neapărat să îl batem pe nenea Mihai!”

”Nu am ce să comentez la delegarea lui Radu Petrescu. Radu Petrescu de acum nu mai e ăla de acum câţiva ani. A mai câştigat şi el experienţă.

Acum avem şi VAR, dar şi cu VAR-ul ăsta de la noi… zici că mai bine lipsă. Am glumit acum. S-au mai făcut unele greşeli şi cu VAR, dar nu mai e ca în campionatul trecut.

Trebuie neapărat să îl batem pe nenea Mihai. Avem mare nevoie de puncte”, a spus Gigi Becali, potrivit ProSport.

Afla mai multe despre: fcsb-becali-craiova 

viewscnt
Articole similare