Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marea greşeală făcută de FCSB în derby-ul pierdut cu Dinamo. Un dinamovist cu ştate vechi a subliniat-o: "Au crezut că pot câştiga şi aşa!"

Marea greşeală făcută de FCSB în derby-ul pierdut cu Dinamo. Un dinamovist cu ştate vechi a subliniat-o: "Au crezut că pot câştiga şi aşa!"

FCSB

Comentarii

Ion Marin a fost la derby-ul Dinamo - FCSB 1-0, câştigat de "câini" în Ştefan cel Mare după golul lui Adam Nemec din minutul 55, şi a spus unde a greşit echipa lui Toni Petrea. Din cauza acestei greşeli, crede Ion Marin, FCSB a pierdut meciul cu Dinamo.

Marin a spus că FCSB a greşit când a crezut că poate câştiga meciul cu rezervele, fără "greii" Coman sau Tănase. Fostul antrenor din Ştefan cel Mare conisderă că a fost prea târziu atunci când Toni Petrea şi-a trimis în teren cei mai importanţi fotbalişti pentru a încerca să revină pe tabelă.

"Eu consider că a fost destul de echilibrat. Dinamo a reuşit să câştige pe nişte greşeli pe care le-au făcut cei de la FCSB. Prima mare greşeală pe care au făcut-o cei de la FCSB este că au crezut că pot câştiga şi aşa. Au intrat cu o echipă în care au ţinut nişte jucători de mare valoare pe margine. În repriza a doua i-au băgat în teren, dar era deja cam târziu", a spus Ion Marin, după meci.

Dinamo - FCSB 1-0, în Cupa României

Dinamo s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), rivala FCSB, deţinătoarea trofeului.

A marcat: Nemec '55.

1-0, min.55: Anton a centrat dintr-o lovitură liberă de pe partea dreaptă, de la peste 20 de metri de poartă, iar Nemec a marcat cu capul.

Au evoluat următoarele echipe:

Dinamo: Eşanu - Sorescu, Puljici, Ehmann, St. Filip - Nepomuceno (Mihaiu '90), Răuţă (V. Achim '80), Anton (Gol '70), Fabbrini - Nemec, Gueye (Morsay '46). Antrenor Ionel Gane;

FCSB: Vlad - Creţu, Haruţ, Nedelcu (Vukusici '66), Panţîru -  Vînă (F. Coman '46), Şut (Olaru '46), Perianu - Oaidă, Buziuc (Fl. Tănase '46), Niţă (Ov. Popescu '58). Antrenor Anton Petrea.

Afla mai multe despre: ion marinfcsbdinamoderbygreseala 

viewscnt
Articole similare