You are here:

Marea lovitură dată de FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Atacantul la care nici nu mai visa Gigi Becali e deja la antrenamentele roş-albaştrilor

Marea lovitură dată de FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Atacantul la care nici nu mai visa Gigi Becali e deja la antrenamentele roş-albaştrilor

FCSB

Comentarii

FCSB s-a impus cu 1-0 în deplasarea de la UTA, iar acum îşi împarte în continuare primul loc cu CFR Cluj. De altfel, cele două se vor întâlni în meciul direct de vineri seara, de la 20:30, în direct la Telekom Sport 1, iar oficialii roş-albaştrilor au descoperit un nou talent care poate impresiona sub comanda lui Toni Petrea.

Fără un atacant de bază în echipa de start în ultimele meciuri disputate, oficialii celor de la FCSB au scăpat de griji. Andrei Istrate este cel mai nou nume care s-a remarcat în Liga I în tricoul roş-albaştrilor. Atacantul de 19 ani a fost achiziţionat cu 10 mii de euro de la Ardealul, iar primele sale evoluţii sub comanda lui Toni Petrea i-au impresionat pe specialiştii din fotbalul românesc.

Când avea doar 18 ani, în septembrie 2020, Andrei Istrate a reuşit să marcheze pentru FCSB, în Liga I, primul gol al meciului câştigat cu 5-2 de Poli Iaşi. La şase luni distanţă, atacantul a fost din nou folosit de Toni Petrea, 38 de minute în deplasarea de la UTA.

Deşi n-a avut nici o repriză la dispoziţie pentru a-şi demonstra calităţile, Andrei Istrate i-a impresionat pe oficialii roş-albaştrilor, astfel că atacantul de 19 ani va fi luat în lot la meciurile pe care FCSB le mai are de jucat în actualul sezon, fiind folosit în locul lui Ante Vukusic, jucător care a intrat în dizgraţia patronului Gigi Becali.

  • 50 de mii de euro este cota lui Andrei Istrate, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

PRIMUL GOL MARCAT DE ANDREI ISTRATE ÎN LIGA I:

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare