You are here:

Marea lovitură încercată de Dinamo pe piaţa transferurilor. Un fost campion cu FCSB, ofertat de "câini": "Am avut o discuţie"

Marea lovitură încercată de Dinamo pe piaţa transferurilor. Un fost campion cu FCSB, ofertat de "câini": "Am avut o discuţie"
Comentarii

Florin Gardoş a recunoscut că a fost aproape de a semna cu Dinamo, una dintre marile rivale ale fostei sale echipe, FCSB.

Fostul fundaş central, retras din activitate, a dezvăluit cum Mircea Rednic, antrenorul din 2019 al lui Dinamo, l-a chemat la marea rivală a FCSB-ului.

"Am fost într-o postură destul de dificilă, la un moment dat, că tot am pomenit de Mangia mai devreme, când a apărut acel conflict şi eu ştiam că trebuie să plec de la Craiova. În acel moment, era domnul Mircea Rednic antrenor la Dinamo, am avut o discuţie cu el şi mă dorea acolo, mi-a fost destul de greu să-i refuz, trebuie să recunosc, ideal ar fi fost să rămân în Bucureşti, iar Dinamo era o echipă mai importantă decât Poli Iaşi, unde am ajuns eu atunci.

Dar a contat foarte mult ideea asta, că am făcut ceva la Steaua, sunt apreciat de stelişti şi am spus că aş strica oarecum relaţia cu ei. Nu-mi pare rău că până la urmă nu am mers, pentru că Dinamo a luat-o tot în jos de atunci... Deci până la urmă a fost o decizie bună" , a declarat Florin Gardoş la Pro Arena.

Ultima oară la Academica Clinceni, Florin Gardoş s-a retras din activitate anul acesta, la vârsta de 33 de ani. În carieră, Florin Gardoş a mai evoluat pentru Someşul Satu Mare, Concordia Chiajna, FCSB, Southampton, Universitatea Craiova şi Poli Iaşi.

Gardoş a câştigat două titluri de campion, o Cupă şi o Supercupă alături de FCSB, iar în tricoul Universităţii Craiova şi-a mai trecut în palmares un trofeu intern, cu Devis Mangia antrenor, Cupa României.

Afla mai multe despre: dinamofcsb 

viewscnt
Articole similare

Au mai rămas

Vezi trailerul