You are here:

Marea lovitură încercată de fosta finalistă din Champions League. Oferta făcută pentru Jurgen Klopp

Marea lovitură încercată de fosta finalistă din Champions League. Oferta făcută pentru Jurgen Klopp

Fotbal internațional

Comentarii

Borussia Dortmund a încercat să-l aducă înapoi pe fostul său antrenor Jurgen Klopp, dar oferta a fost refuzată, scrie revista Sport Bild, citată de DPA, în ediţia de miercuri.

Conform sursei, directorul general al lui Dortmund, Hans-Joachim Watzle, i-a făcut lui Klopp o ofertă acum doi ani şi jumătate, când încă o antrena pe Liverpool.

Lui Klopp i s-a oferit un loc de muncă la alegerea sa - ca antrenor sau în altă funcţie - dar a răspuns că nu mai vrea să lucreze doar pentru un club după perioada petrecută la Liverpool şi dorea să încerce noi experienţe.

Carismaticul antrenor german a fost numit recent şef global pentru fotbal al companiei producătoare de băuturi energizante Red Bull, care deţine mai multe echipe, precum RB Leipzig, RB Salzburg sau New York Red Bulls. Klopp a semnat un contract pe cinci ani fără clauză de reziliere.

Ca antrenor la Dortmund (2008-2015), Klopp a contribuit la câştigarea titlurilor din Bundesliga în 2011 şi 2012, Cupa Germaniei 2012, Supercupa Germaniei (2013, 2014) şi la parcursul în finala Ligii Campionilor din 2013.

Afla mai multe despre: jurgen klopp 

viewscnt
Articole similare