You are here:

Marea problemă a lui Mircea Lucescu înaintea meciurilor din Nations League. Ce i-ar putea pune în dificultate pe tricolori: ”Nu este bun nici pentru Liga 2”

Marea problemă a lui Mircea Lucescu înaintea meciurilor din Nations League. Ce i-ar putea pune în dificultate pe tricolori: ”Nu este bun nici pentru Liga 2”
Comentarii

Naţionala României se pregăteşte de debutul în Nations League, sub comanda lui Mircea Lucescu.

Tricolorii vor da piept cu Kosovo, în deplasare, şi Lituania, pe teren propriu, în primele două partide oficiale de după finalul EURO 2024. Din nefericire, spectacolul ar putea avea de suferit în ambele jocuri din cauza gazonului cu probleme, atât de la Pristina, cât şi de pe Stadionul Steaua.

Avertisment înainte de România - Lituania! ”Terenul nu este bun nici de Liga 2”

Vlad Achim, jucătorul lui FCU Craiova 1948, a răbufnit la finalul partidei pe care oltenii au disputat-o în Ghencea împotriva Stelei şi a spus că gazonul nu este bun nici măcar pentru Liga 2 şi că un meci internaţional nu se poate disputa în astfel de condiţii.

În ultimele luni, gazonul Stadionului Steaua a avut de suferit din cauza meciurilor disputate de ”militari”, de FCSB, dar şi de echipa de rugby a Clubului Armatei.

”Nu cred că este un teren pe care s-ar putea să se desfăşoare un meci internaţional în condiţii bune. Pentru mine nu este bun nici pentru Liga 2, dar pentru naţională clar nu este un teren bun”, a spus Vlad Achim, după Steaua - FCU Craiova 1948.

România - Lituania se va juca pe 9 septembrie, de la 21:45.

Afla mai multe despre: mircea lucescuechipa naţională 

viewscnt
Articole similare