Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marea problema pe care o au jucătorii români încă de când sunt juniori: ”Drăguşin la 16 ani nu ştia să preia mingea sau să dea o pasă tare!” | EXCLUSIV

Marea problema pe care o au jucătorii români încă de când sunt juniori: ”Drăguşin la 16 ani nu ştia să preia mingea sau să dea o pasă tare!” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Viorel Moldovan şi Florin Răducioiu au fost invitaţi în studioul Orange Sport unde au vorbit despre problemele pe care le au jucătorii români încă de când juniori.

Amicalul România - Slovenia are loc astăzi, de la ora 18:30, pe orangesport.ro, pe Cluj Arena, din Cluj-Napoca. Doi debutanţi se află în primul 11 trimis în teren de Edi Iordănescu, Bogdan Vătăjelu şi Horaţiu Moldovan.

Îniante de meci, Florin Răducioiu şi Viorel Moldovan au fost invitaţi în studiolul Orange Sport unde au dezbătut mai multe probleme. Moldovan susţine că jucătorii români nu ştiu să paseze cu intensitate. El susţine că aceste lucruri nu le-a mai văzut în ultimul timp la jucătorii români. 

De asemenea, Florin Răducioiu s-a implicat în discuţie şi l-a dat exemplu pe Radu Drăguşin. Fostul atacant suţine că fostul fundaş de la Juventus avea mari probleme la 16 ani în momentul când trebuia să preia o pasă sau când trebuia să crească intensitatea pasei. 

”Drăguşin la 16 ani nu ştia să preia mingea sau să dea o pasă tare!”

”Pasele se dau tare, să nu intercepteze adversarul. Intensitatea pasei creşte ritmul jocului. Calitatea şi intensitatea pasei cresc ritmul jocului.

Nu creşte intesitatea cu care alergi tu sau nu mai ştiu. Asta nu prea vedem la noi. Mă uitam la jucătorii sub 19 ani ai Sloveniei azi. Pasau destul de bine.

Ştiau să deschidă unghiurile de joc. Ştiau să construiască, chiar interesant. Erau bine puşi la punct”, a spus Viorel Moldovan, la Orange Sport. 

”A subliniat un lucru foarte bun. Eu la 16 ani l-am avut pe Drăguşin, care este de altfel pe banca de rezerve. Radu Drăguşin avea mari probleme să preia şi să dea o pasă tare.

Erau momente când împingea mingea. Nu sunt învăţaţi de mici. Nu avem antrenori pentru anumite categorii de vârste”, a spus Florin Răducioiu, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: românia-viorel moldovan-florin răducioiu 

viewscnt
Articole similare