You are here:

Marea schismă de la Rapid! O parte din fanii giuleşteni s-au revoltat împotriva Peluzei Nord şi lansează acuze grave: ”Cea mai mare mizerie”

Marea schismă de la Rapid! O parte din fanii giuleşteni s-au revoltat împotriva Peluzei Nord şi lansează acuze grave: ”Cea mai mare mizerie”

Rapid

Comentarii

Rapid se pregăteşte de aniversarea a 101 ani de existenţă, însă suporterii giuleşteni s-au scindat în două tabere.

Pe 25 iunie, Rapid Bucureşti va împlini 101 ani, iar, la fel ca în anii precedenţi, era de aşteptat ca ultraşii alb-vişinii să organizeze un spectacol de zile mari. 

Spre exemplu, Centenarul Rapidului din urmă cu un an a fost un eveniment memorabil, la care au participat numeroşi artişti importanţi, precum Delia şi Connect-R, dar şi foşti fotbalişti de glorie din Giuleşti, precum Vladimir Bozovic sau Ion Motroc.

S-au încins spiritele la Rapid! Suporterii au răbufnit la adresa Peluzei Nord: ”Sperăm să scăpăm de voi”

În acest an, Peluza Nord Rapid a luat decizia de a nu veni în stadion la aniversarea clubului, preferând să meargă în afara Bucureştiului, la Hanul Vlăsia, locaţie ce este deţinută de Nicolae Cristescu, fostul patron din Giuleşti.

Ultraşii rapidişti au explicat că au hotărât acest lucru din cauza faptului că mulţi suporteri din peluză, printre care şi ”Bocciu”, sunt interzişti în acest moment pe stadioane, lucru ce nu i-a convins pe convins pe ceilalţi fani.

Mulţi dintre suporteri s-au arătat revoltaţi de decizia luată de galeria rapidistă şi au răbufnit pe reţelele de socizalizare, 

”A început şi Peluza Nord să ne ia de proşti…. Mergeţi frate unde vreţi, că nu va obligă nimeni să veniţi pe Giuleşti. Da’ nu ne luaţi la mişto, au mai încercat şi alţii …
Altfel, ne explicaţi un pic cum sunt împiedicaţi cei cu interdicţie să asiste la un eveniment privat care nu are nici o legătură cu nicio competiţie oficială organizată de vreun for fotbalistic de nici un fel?”, a scris un fan rapidist.

”Ce caterincă de comunicat. Cântaţi doar când plăteşte patronu?”, a scris un alt suporter.

”Sperăm să scăpăm de voi,să rămâneţi acolo la Cristescu şi să nu mai veniţi pe Giuleşti, aici mă refer la acei aşa-zişii suporteri interesaţi şi mercenari...Noi ceilalţi care n-am luat un ban şi susţinem Rapidul dezinteresat să ne bucurăm”, a adăugat un alt fan.

Afla mai multe despre: rapidsuperligabocciu 

viewscnt
Articole similare

Au mai rămas

Vezi trailerul