You are here:

Marele Messi, ironizat de fiul său pentru că a pierdut semifinala cu Liverpool :))

Marele Messi, ironizat de fiul său pentru că a pierdut semifinala cu Liverpool :))galerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Messi are trei copii: Thiago (6 ani), Matteo (3 ani) şi Ciro (1 an). Băieţii cei mari iubesc fotbalul, iar fiecare meci cu miză din La Liga sau din Champions League a devenit motiv de ceartă între cei doi.

Messi a dezvăluit la o televiziune din America de Sud (TyC Sports) că băiatul cel mare, Thiago, ţine cu Barcelona, iar fiul mijlociu, Matteo, a devenit fanul rivalilor de la Real. 

”Le place fotbalul şi probează tricourile. Matteo se uită la televizor şi strigă la golurile celor de la Real Madrid, ca să-l enerveze pe fratele lui. Fiul meu, Thiago, se cam înfierbântă.”

 

Messi nu a scăpat nici el de ironiile lui Matteo, care a s-a "îndrăgostit" şi de Liverpool, după victoria "cormorianilor" în faţa Barcelonei din semifinalele Ligii Campionilor. 

"Am început să ne jucăm cu mingea acasă, iar el spunea: Eu ţin cu Liverpool, pentru că v-a bătut. Înţelege aşa puţin. Zicea şi că ţine cu Valencia." a declarat Lionel Messi. 

Messi se află în cantonament cu naţionala Argentinei, care va participa la Copa America. Turneul final va fi în Brazilia, în perioada 14 iunie - 16 iulie. 

”Avem acelaşi entuziasm ca şi până acum, dar adevărul este că trecem printr-un proces de schimbare. Pentru mulţi, aceasta este prima competiţie oficială, dar asta nu înseamnă că Argentina nu trebuie să încerce să câştige titlul, aşa cum face întotdeauna. Dar, în principiu, nu suntem principalii favoriţi, cum am fost în alte dăţi.”

 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: messibarcelonareal madrid 

viewscnt
Articole similare