You are here:

Maresca a vorbit despre viitorul lui Sterling la Chelsea. Italianul a lăsat de înţeles că vrea să scape de fotbalist: "N-am loc să-i bag pe toţi"

Maresca a vorbit despre viitorul lui Sterling la Chelsea. Italianul a lăsat de înţeles că vrea să scape de fotbalist: "N-am loc să-i bag pe toţi"

Chelsea

Comentarii

Viitorul lui Raheem Sterling la Chelsea a devenit incert după ce noul antrenor Enzo Maresca a spus că plănuieşte să clarifice situaţia fotbalistului englez în zilele următoare.

Sterling nu a fost inclus în lotul londonezilor pentru meciul cu Manchester City (0-2), de duminică, din prima etapă a noului sezon din Premier League. Reprezentantul jucătorului a postat apoi un comunicat în care pune sub semnul întrebării decizia antrenorului.

''Singurul lucru pe care îl pot spune este că a fost o decizie tactică'', a spus Maresca după joc. ''În zilele următoare, îl vom vedea şi vom clarifica situaţia. Toţi jucătorii din acest moment sunt jucători ai lui Chelsea. Dacă ei sunt jucători ai lui Chelsea, vom încerca să-i folosim. Îl vreau pe Raheem Sterling, dar îi vreau pe toţi jucătorii pe care îi avem şi acolo nu este spaţiu pentru toţi. Deci, în ce-i priveşte pe unii dintre ei, vor trebui să plece'', a explicat managerul italian.

Sterling, 29 ani, s-a transferat la Chelsea de la Manchester City în 2022 şi a disputat 81 de meciuri în care a marcat 19 goluri. În stagiunea trecută, el a jucat 31 de meciuri în Premier League şi a marcat opt goluri.

Lotul actual al lui Chelsea cuprinde 42 de jucători, iar Sterling ar putea fi nevoit să accepte un transfer.

Maresca şi-a apărat şi decizia de a-l numi căpitan pe Enzo Fernandez, după furtuna de rasism provocată de un videoclip pe care l-a postat argentinianul pe reţelele de socializare după Copa America din Statele Unite.

''Toţi facem greşeli. Este important să recunoaştem că Enzo a făcut o greşeală, a recunoscut greşeala şi s-a terminat. În cele din urmă, nimic nu este mai important'', a adăugat Maresca.

Afla mai multe despre: chelsea 

viewscnt
Articole similare