Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Maria Sole Ferrieri Caputi devine în acest weekend prima femeie arbitru care conduce un meci din Serie A

Maria Sole Ferrieri Caputi devine în acest weekend prima femeie arbitru care conduce un meci din Serie A

Serie A

Comentarii

Maria Sole Ferrieri Caputi a fost delegată să arbitreze partida Sassuolo – Salernitana, programată la sfârşitul acestei săptămâni, în Serie A.

În vârstă de 32 de ani, Maria Sole Ferrieri Caputi este prima femeie arbitru în Serie A.

Potrivit Football Italia, în sezonul trecut, Ferrieri Caputi a condus primul său meci din Serie B, Cittadella – SPAL, scor 0-0. 

Tot în sezonul trecut, ea a devenit prima femeie arbitru la o partidă în care este implicată o echipă din Serie A: Cagliari, scor 3-1 cu Cittadella în Cupa Italiei.

”Poate juca Stanciu în Serie A?” Întrebarea care l-a pus în dificultate pe Basarab Panduru: ”Nu e uşor, el e bun!”

”Stanciu e bun, dar e complicat. Dar nu cred că e uşor să joci acolo. Mă gândeam că poate Mihăilă cu viteza aia, poate Man cu tehnică, dar au avut mari probleme.

Uşor, uşor se adaptează, dar s-a terminat cu fotbalul ăla din Liga 1. Acum fotbalul din Liga 2 e altceva. Trebuie altceva la prima ligă. 

În Italia trebuie să ai ceva şi mai trebuie să ai noroc. Trebuie să apuci să intri acolo. Să ai un an, doi şi ai terminat. Dacă ai prins acolo câtiva ani, s-a terminat.

Cum au fost Codrea sau Răzvan Marin. Dacă apuci un an, doi. Ai trecut de critici, când lumea e cu lupa pe tine să vadă dacă eşti jucător de Seria A sau nu eşti. Când eşti, lumea a pus ştampila pe tine. Dar nu e uşor”, a spus Basarab Panduru, la OrangeSport. 

Afla mai multe despre: serie a-maria sole ferrieri caputi 

viewscnt
Articole similare