Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marian Copilu, responsabil pentru victoria cu 1-0 a Universităţii Craiova. Sorin Cârţu s-a amuzat după meciul cu Rapid: "E bine dacă îl implementează şi la noi"

Marian Copilu, responsabil pentru victoria cu 1-0 a Universităţii Craiova. Sorin Cârţu s-a amuzat după meciul cu Rapid: "E bine dacă îl implementează şi la noi"
Comentarii

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, s-a arătat mulţumit inclusiv de venirea lui Marian Copilu, după prima victorie a oltenilor din noul an.

Sorin Cârţu, după Universitatea Craiova - Rapid 1-0

Echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf a urcat pe locul al patrulea în Liga 1, cu 35 de puncte, după ce a reuşit să încheie perioada fără victorie în campionat în meciul cu Rapid. 

Sorin Cârţu a vorbit despre echipă şi a pus victoria la limită, cu 1-0, pe seama lui Marian Copilu, fost conducător al lui CFR Cluj ajuns la Universitatea Craiova. 

"E o victorie meritată şi muncită, având în vedere condiţiile în care a fost obţinută. A fost incertitudine mare cu COVID, cu jucătorii pe care îi recuperăm, jucătorii au fost cu pregătirea în salturi. Toată lumea este foarte mulţumită pentru cele trei puncte, o victorie împotriva unui adversar direct pentru play-off.

Pregătirea la multe echipe a fost influenţată de tot ce s-a întâmplat în jurul nostru. N-ai ce să faci, e greu de controlat. E bine că am ieşit cu o reacţie pozitivă. N-a fost uşor pentru nimeni să susţină efortul în această seară.

Mai este timp pentru transferuri, probabil că se vor mai realiza. Degeaba vrem jucătorul x, y, dacă este inabordabil. Marian Copilu a venit bine, cu rezultatul de la CFR, 1-0 (n.r. - râde). E bine dacă îl implementează şi la noi, prezenţa lui a fost cu noroc. Craiova trebuie să urce mai mult, nu este un loc care să ne mulţumească, la pretenţiile noastre. E loc de mai bine", a spus Sorin Cârţu.

Universitatea Craiova a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de  1-0, echipa FC Rapid, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii 1, prima din acest an. Golul a fost marcat de Koljic, în minutul 5.

 

Afla mai multe despre: sorin cirtuuniversitatea craiovarapid 

viewscnt
Articole similare