You are here:

Marian Iancu a anunţat marea plecare de la Rapid. El e următorul fotbalist vândut de Şucu: "Politica distructivă continuă în Giuleşti"

Marian Iancu a anunţat marea plecare de la Rapid. El e următorul fotbalist vândut de Şucu: "Politica distructivă continuă în Giuleşti"

Rapid

Comentarii

Marian Iancu a revenit cu un mesaj tăios la adresa conducerii Rapidului şi a anunţat următoarea plecare din Giuleşti. Fostul patron al Politehnicii Timişoara este sigur că Dan Şucu îl va vinde pe Claudiu Petrila, fotbalistul fiind dorit în campionatul Portugaliei.

"Fotbalul este o religie aparte atâta timp cât dinamovistul Florentin Petre plânge in timp ce-şi conduce echipa cu gândul la suporteri, la cântecele lor si la emoţia pe care o trăiesc alături de club. Mi-e dor de Sumudica şi sprinturile lui spre peluza din Giuleşti.

Nu reuşesc să mă obişnuiesc cu comportamentul corporatist al acestuia impus odată cu semnarea contractului şi renunţarea nefirească din ordinul lui Sucu la “Rapidismul” din sufletul lui!

Dacă au ochi să vadă, urechi să audă şi minte să înţeleagă, Sucu & Co primesc o lecţie de fotbal şi emoţie pură fără de care viaţa unora dintre noi e mai săracă!

Inevitabil, renegatul şi cândva inamicul public Sumudica repune pe şine, încet, dar sigur o garnitura feroviară deraiată voluntar de şeful de tren! Rapid se luptă şi se reinventează încet la adăpostul faptului că nu şi-a mai vândut în ultimul timp valorile şi a peticit inspirat acolo unde a fost prădată de patronii contabili, avari după bani în detrimentul rezultatelor sportive.

Rapid obţine un egal victorios aşa cum spuneam înaintea jocului cu campioana. Dar ce folos că învingi Farul lui Hagi şi iei punct cu FCSB-ul lui Becali dacă  în clasament nu se vede aproape nimic! Groapa a fost mult prea adânca şi temeinic săpată de meşterul Sucu.

Din nefericire, în Giuleşti politica distructivă va continua cu episodul numit Petrila. Şi asta înainte de îndeplinirea unui minim obiectiv de performanţa! Uşor de observat acelaşi fals preşedinte Viorel Moldovan, mut prin definiţie şi aceeaşi campanie media de promovare a transferului pe bani buni începută din timp, pentru a nu deranja abrupt suporterul rapidist la momentul vânzării.

Prea mulţi tac complici, interesaţi doar să încaseze salariu cu consecinţa ca patronul să creadă în decizia lui, când de fapt este încă o manoperă tip meşterul Manole, care ziua clădeşte ceea ce noaptea, pe furiş, tot el distruge. Rapid cumpăra vagoane şi uita că şi-a vândut toate locomotivele!

Rămân apoi uitate in gară, etapă de etapă, pentru ca în final dintr-un  tren declarat iniţial de mare viteză să se transforme într-un vechi marfar care vinde suporterilor an de an iluzii şi bilete la preţ de Champions League.

A sosit vremea ca patronul Sucu sa tragă macazul, sa schimbe liniile şi comportamentul pentru că Rapid nu a prins calea campionilor. A tot deraiat în ultimi trei ani de când a venit în club" , a spus Marian Iancu la Orange Sport.

FCSB - Rapid 0-0

FCSB şi Rapid au terminat la egalitate, 0-0, duminică seara, pe Arena Naţională, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii.

La acest derby au asistat 40.287 de spectatori.

Jocul a fost întrerupt în două rânduri, pentru scurt timp, de arbitrul Istvan Kovacs, în urma unor petarde aruncate de suporteri pe teren, în minutele 51, respectiv 56.

Ultimul rezultat de 0-0 dintre cele două echipe se înregistrase pe 24 octombrie 2011.

FCSB e neînvinsă în campionat de şapte etape, în care are patru victorii şi trei egaluri.

FCSB a făcut 20 de puncte şi este pe locul 6, în timp ce Rapid are 17 puncte şi ocupă poziţia a 10-a.

Afla mai multe despre: petrila 

viewscnt
Articole similare