You are here:

Marian Iancu a dat verdictul în lupta la titlu: „E favorită clară! Are cel mai bun fotbalist din Superligă”

Marian Iancu a dat verdictul în lupta la titlu: „E favorită clară! Are cel mai bun fotbalist din Superligă”

CFR Cluj

Comentarii

Marian Iancu, fostul patron de la Poli Timişoara, este de părere că principala favorită la titlu în acest sezon este CFR Cluj.

Marian Iancu, opinie clară în privinţa favoritei la titlu din Superliga României

Omul de afaceri are mare încredere în Dan Petrescu, cel care a format din nou o echipă de top la Cluj. Mai mult decât atât, Marian Iancu consideră că ardelenii au un alt as în mânecă: Panagiotis Tachtsidis, fotbalist pe care îl consideră cel mai bun din Superliga României.

„CFR Cluj e de departe favorita la titlu. E ca un bulgăre de zăpadă, pornit de sus, din munte, care coboară şi devine indestructibil.

E aceeaşi echipă cu care ne-a obişnuit Dan Petrescu, tot mai grea, tot mai apăsătoare, adună puncte din nimic. N-o poate opri nimeni. La cum arată acum dinamica Ligii 1, CFR vine tare pe turnantă.

Tachtsidis e pe locul 1, apoi urmează 200 de locuri goale. Dacă CFR va continua să-l motiveze, să-l respecte şi să-l ţină în ghete, e ceva de nedescris!

Fotbalistic, trebuie predat - cum stă, cum se aşază să primească mingea, cât de informat e, cum finalizează, cum dă viteză jocului. E un fenomen! Nu ştiu cum a ajuns în România. Sigur, ca orice fotbalist cu calitate, are derapajele lui extrasportive”, a spus Marian Iancu, potrivit gsp.ro.

  • 750.000 de euro este cota de piaţă a lui Panagiotis Tachtsidis, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cfr clujtachtsidismarian iancu 

viewscnt
Articole similare