You are here:

Marian Iancu a explicat de ce Marius Ştefănescu nu impresionează la FCSB: „Trebuie să schimbe asta!”

Marian Iancu a explicat de ce Marius Ştefănescu nu impresionează la FCSB: „Trebuie să schimbe asta!”

FCSB

Comentarii

Marius Ştefănescu a fost cel mai important transfer realizat de FCSB în această vară.

Cum a explicat Marian Iancu motivul pentru care Marius Ştefănescu nu impresionează la FCSB

Deşi a fost transferat cu mult entuziasm, Marius Ştefănescu nu l-a impresionat momentan pe Gigi Becali, iar prestaţiile sale au fost sub aşteptările fanilor. Marian Iancu, fostul patron de la Poli Timişoara, a explicat motivul pentru care fostul jucător de la Sepsi nu străluceşte la FCSB.

„Ştefănescu nu are la FCSB spaţiile pe care le avea când juca la Sepsi, nu mai poate să se manifeste pe teren aşa cum vrea el.

Nu vine nimeni să joace cu FCSB, cum juca cu Sepsi. Sau cel puţin marea majoritate. Vin şi se aşază, stau, nu mai poţi să te…, trebuie să schimbi complet modul tău de a te manifesta în teren”, a spus Iancu, potrivit Fanatik.

  • 1,7 milioane de euro este cota de piaţă a lui Marius Ştefănescu, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Becali, nemulţumit de Ştefănescu

”Nu ştiu ce e cu Ştefănescu, nu e jucătorul pe care l-am luat, îi era frică, o să-i spun joacă, fii dezinvolt. Aşa a fost şi în meciul trecut, şi azi. El trebuia să dea două goluri în prima repriză, cu ocazii nu foarte clare, dar să intre din stânga şi să dea la poartă.

Băluţă nu mi-a plăcut, şi-a dat viaţa, a alergat, dar n-a avut realizări. Dă gol la fotbal! Ştefănescu trebuia schimbat, nu-l puteai lăsa, nici faza defensivă n-a făcut-o, pierdea mingea. Cred o să-şi revină, e la început, probabil are şi el emoţii. Joci în Champions League, e greu şi pentru el, părerea mea e că-şi revine, trebuie să fie fotbalistul valoros pe care-l ştim”, a declarat Gigi Becali la Prima Sport.

Afla mai multe despre: marian iancumarius stefanescufcsb 

viewscnt
Articole similare