You are here:

Marian Iancu l-a desfiinţat pe Edi Iordănescu: „Şi-a văzut interesul ipocrit!” Numele propuse pentru postul de selecţioner

Marian Iancu l-a desfiinţat pe Edi Iordănescu: „Şi-a văzut interesul ipocrit!” Numele propuse pentru postul de selecţioner

Echipa națională

Comentarii

Marian Iancu a avut cuvinte dure la adresa lui Edi Iordănescu, fostul selecţioner fiind considerat ipocrit de omul de afaceri.

Marian Iancu l-a atacat foarte dur pe Edi Iordănescu

Fostul patron de la Poli Timişoara este de părere că plecarea lui Edi Iordănescu nu este una întâmplătoare şi că fostul selecţioner şi-a urmărit scopul, plecând de la naţională ştiind că nu poate obţine rezultate şi mai bune.

De asemenea, Marian Iancu susţine că performanţa de la EURO a fost una bazată strict pe noroc.

„Federaţia este obligată să bată la uşi importante. Să acopere groapa de imagine lăsată de plecarea ipocrită a lui Edi Iordănescu. Federaţia trebuie să-l abordeze pe Gică Hagi, doar aşa se disculpă. Oricum, vina la despărţirea de Iordănescu îi aparţine lui Edi şi interesului lui ipocrit.

Rezultatele lui au fost de conjunctură. Şi calificarea, şi rezultatele de la EURO. Nu avem un fotbal mai bun. Edi e sigur că fără noroc, fără divinitate nu se poate. A considerat că nu trebuie să rişte.

Gică Hagi înţelege că în acest moment suntem complet limitaţi, ca fotbal, în general. Dacă ne uităm la patroni… Gigi, cu tot cu visul lui cu Liga Campionilor, a făcut investiţii minimale, iar Dan Şucu, investiţii subminimale.

Nivelul nostru atletic este sub limita inferioară, nu dăm drumul la minge… Două echipe serioase, Belgia şi Olanda, ne puteau da 15 goluri la EURO. Iar din grupa preliminară ne-am calificat cu două rezultate de neimaginat cu Elveţia (n.r. – 2-2 şi 1-0).

Mutu şi Chivu ce rezultate au avut? Dacă Gică refuză, cred că Federaţia ar trebui să discute cu Victor Piţurcă, apoi cu Loţi Boloni. În această ordine. Nu te poţi supăra că eşti pe locul 2, după Hagi. Totuşi, e vorba despre Hagi…”, a spus Marian Iancu, potrivit sportpesurse.ro.

Afla mai multe despre: marian iancuechipa nationalaedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare