You are here:

Marian Iancu măreşte miza înainte de FCSB - Rapid: "Un meci cât un campionat!". Concluzii după victoria entuziasmantă cu Farul | EXCLUSIV

Marian Iancu măreşte miza înainte de FCSB - Rapid: "Un meci cât un campionat!". Concluzii după victoria entuziasmantă cu Farul | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Marian Iancu (59 de ani) a "radiografiat" victoria Rapidului cu Farul, 5-0 în Giuleşti, şi a vorbit despre următorul meci, cu FCSB.

Rapid a obţinut, luni, prima victorie pe teren propriu de la revenirea lui Marius Şumudică pe banca tehnică. Giuleştenii au învins, scor 5-0, un succes convingător, dar Marian Iancu este de părere că următorul meci cu FCSB este mult mai important.

Rapid, pe drumul cel bun cu Marius Şumudică? Marian Iancu: "Tocmai în etapa a 13-a au reuşit să completeze posturile din echipă rămase neacoperite"

Iancu a spus că Rapid este condamnată să câştige contra rivalei FCSB pentru rămâne în cursa pentru play-off-ul Superligii. Fostul patron de la Poli Timişoara nu înţelege de ce Marius Şumudică a spus că Rapid pleacă din postura de outsider, cu şans a doua, contra campioanei României.

"O victorie in Giuleşti care, dacă nu se întâmpla, trebuia inventată înaintea examenului cu campioana FCSB! Meciurile cu Farul lui Hagi vin întotdeauna la timp.

Rapid, în înţelepciunea lor, tocmai în etapa a 13-a au reuşit să completeze posturile din echipă rămase neacoperite din cauza vânzării jucătorilor exponenţiali şi de obiectiv, asigurând totodata şi încărcătura de emoţie, experienţa şi ataşament al unui staff sportiv condus de un antrenor parte importantă din acest film de lung metraj cu final fericit!

Evident că mentalitatea de academie de fotbal rămasă in ADN-ul Farului nu este o soluţie pentru echipele de obiectiv cu mare impact public! (...) Vine un meci cât un campionat, în care Rapidul e condamnat sa învingă pentru a nu se rupe de grupul echipelor cu şanse la accederea in play-off.

Dacă este adevărat ca alb-vişinii pleacă cu şansa a doua în meciul cu FCSB, conform declaraţiei antrenorului Şumudică de după victoria cu Farul, atunci să ne spună şi cauza şi să ne arate şi vinovaţii pentru ca aşa ceva să nu se mai repete niciodată", a declarat Marian Iancu, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: rapidmarius sumudicamarian iancutransferurimecivictoriefarulsuperliga 

viewscnt
Articole similare