Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marica, apel către fanii clubului Farul care nu-l vor la echipă: "Desfiinţarea nu e o dovadă de seriozitate"

Marica, apel către fanii clubului Farul care nu-l vor la echipă: "Desfiinţarea nu e o dovadă de seriozitate"

Fotbal intern

Comentarii

Ciprian Marica a cumpărat recent brandul Farul Constanţa, doar că o bună parte din acţionarii clubului, în majoritate suporteri, nu-l vor la echipă. Chiar şi aşa, fostul atacant de la Schalke şi Stuttgart face tot posibilul pentru a găsi o cale de mijloc.

"V-am asigurat de bunele mele intenţii şi de deschiderea mea. Multe persoane m-au contactat în numele clubului SSC, spunând ca sunt din conducere, membri fondatori sau simpli cotizanţi. Am avut o întâlnire cu domnul Muzaca, din postura de oficial al clubului, mandatat de conducere sa discute despre viitor. Nu au fost negocieri, nu se poate negocia nimic la o întâlnire informală, în care se discuta despre intenţii, despre planuri.

O negociere este ceva mult mai complex. Apreciez mult faptul că oamenii sunt deschişi, că văd in mine o soluţie pentru viitorul parcurs al echipei. Eu am entuziasm şi vreau să ajut. Dar pentru a face paşi concret, pentru a pune pe picioare un club, trebuie mult mai mult decât să se deseneze organigrame, să se împartă funcţii.

Ca un prim punct de plecare într-o viitoare colaborare, de orice fel, am solicitat documente, să ştiu care e forma de organizare, ce fonduri există, ce cheltuieli au fost, dacă sunt datorii. Asa este normal când porneşti o activitate. Şi dacă deschidem împreună un chioşc de ziare, o tarabă în piaţă, tot aşa se fac lucrurile. Cu atât mai mult în cazul unui club de fotbal.

Din păcate, nu am primit nimic, şi nici asigurări că mi se pot prezenta documente. Spun din păcate, pentru că timpul este foarte scurt. Soluţia despre care vorbesc o parte dintre cei implicaţi în club, desfiinţarea, nu este o dovada de seriozitate. După cum nu poţi gândi că desfiinţezi clubul, pentru că poţi înfiinţa oricând altul. Sunt oameni care au sentimente pentru această echipă, care au speranţe, nu poţi să le închizi obloanele pur şi simplu.

Eu aştept în continuare să primesc ceva concret, ca să putem începe o muncă împreună, să găsim soluţii, să aducem parteneri lângă echipă, oameni şi societăţi care să pună umărul la redarea strălucirii Farului. Nu vine nimeni să sprijine o societate care nu are transparenţă", a scris Ciprian Marica pe Facebook.

Afla mai multe despre: ciprian maricafarulreactiesuporteri 

viewscnt
Articole similare